ספורט ישראל

ההגרלה הקלה ביותר בגביע המדינה למכבי נתניה; תארח את הפועל חיפה מהלאומית

0
0

עוד נקבע בהגרלת רבע-גמר הגביע שנערכה היום (חמישי) במשרדי ההתאחדות כי הפועל ת”א תארח את מכבי חיפה ב-14 באפריל
ההגרלה הקלה ביותר בגביע המדינה למכבי נתניה; תארח את הפועל חיפה מהלאומית
בהגרלת רבע-גמר הגביע שנערכה היום (חמישי) במשרדי ההתאחדות זימן הגורל למכבי נתניה להגרלה הקלה ביותר על הנייר, ב”קופסא” מול הקבוצה היחידה מהליגה הלאומית – הפועל חיפה. או המאמנים עטר מול ממן.

101X133_gaviaisrael_02.jpg

הפועל חיפה, מהלאומית צריך וחבה לזכור, כבר הדיחה את קבוצות ליגת העל מכבי פ”ת ובית”ר ירושלים.

עוד נקבע בהגרלת רבע-גמר הגביע כי אחד המשחקים “הגדולים” יהיה בין: הפועל ת”א שתארח בבלומפילד ב-14 באפריל, את מוליכת ליגת-העל והמועמדת העיקרית לאליפות, מכבי חיפה.

מכבי ת”א, תשחק מול בני-סכנין, המשחק ייתקיים בקרית-אליעזר, חיפה.

סוגרת טבלת ליגת-העל, אחי-נצרת, תארח בעילוט את מ.ס. אשדוד.

tgovot_l_180_003.jpg

Atar_Reuven_k-n_100X105_02.jpg

מאמן מכבי נתניה ראובן עטר, אמר: “זה לא נכון שאנחנו לא סופרים את הגביע, אנחנו מאוד רוצים לנצח. אנחנו מתכוננים למשחק כמו לכל משחק ורוצים לעלות שלב, לא אשתמש בשום קלישאות. זו הגרלה טובה ואם היו שואלים אותי לפני שידעתי את תוצאות ההגרלה, זו היריבה שהייתי רוצה לפגוש. ברור, שהמשחקים בליגה, מול ביתר י-ם בשבת ובשבוע הבא נגד אשדוד הם כרגע יותר חשובים לנו. ובוודאי, שיהיו לכך השלכות גם למשחק הגביע. הקבוצה ש”תגיע עם מכבי חיפה לגמר” תשחק באירופה, בעונה הבאה, וזה יכול צ’ופר שכולם ירצו…”.

מאמן הפועל חיפה, רוני דורה: “זה לא נכון לומר שההגרלה נוחה עבורינו. נתניה קבוצה חזקה מאוד בבית ולמרות שניצחנו שתי קבוצות לא פחות טובות ממנה, אסור להקל בה ראש. צריך לעשות הפרדה בין הגביע לליגה. גם לנתניה וגם לנו יש מטרות ברורות, אבל עליה לחצי-הגמר תפתור לנו לא מעט בעיות כלכליות ותכניס לנו הרבה כסף למועדון”.

ravid_gazal_100_002.jpg

רביד גזל, קשר נתניה: “ברור שמדובר במשחק קשה. זו יריבה קשה שתרצה להיות סינדרלה של הטורניר, אבל אנחנו נעשה את הכל על מנת לעבור לשלב הבא”.

קצת היסטוריה של גביע

בשנת 1978, זכתה מכבי נתניה, בפעם הראשונה, והאחרונה, עד לעונה זו, בגביע המדינה. אכן, בפעם היחידה, שזכתה היתה זאת עונת שיא השיאים, בתולדות המועדון. בעונה זו, זכתה הקבוצה בכל התארים האפשריים, לאותה תקופה: אליפות המדינה, מחזיקת גביע המדינה ומחזיקת גביע האינטרטוטו האירופאי.

מכבי “נה, נה, נה נתניה” ניצחה בגמר הגביע את בני יהודה, בתוצאה 1:2 משערים של עודד מכנס ומשה גריאני.

קודם לכן, בשנים 1954 ו-1970 הגיעה נתניה לגמר גביע המדינה, אך לבסוף נוצחה בגמר הגביע.

________

חלק מהתגובות וחלק מהתמונות – הובאו באדיבות אתר ONE:

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

דילוג לתוכן