סלט האבוקדו ללא חומרים משמרים, מיוצר מפרי האבוקדו הטבעי בתוספת תבלינים בלבד ולאחרונה, החלו בשיווקו, כמו כן מיוצא הסלט לארה”ב ואירופה
חבורת ה”מורדים” בהגיעם לארץ, אתמול, ביקשו סלט אבוקדו, במשקל של 15 ק”ג של סלט אבוקדו טרי עם לימון, שנשלחו הישר ממפעל “מטבל אבוקדו” מקרית שמונה לחבורת ה”מורדים” במלון שרתון מוריה ת”א, בו הם מתאכסנים. אגב, בארגנטינה, במכסיקו וגם בארה”ב (הוא נקרא שם גוואקאמולה) סלט האבוקדו מאוד פופולרי.
mordim_310k-n_id=4409_01.jpg
סלט האבוקדו הישראלי הגלילי, ללא חומרים משמרים, מיוצר מפרי האבוקדו הטבעי בתוספת תבלינים בלבד והוא מוצר ייחודי למפעל “מטבל אבוקדו” מקונצרן “החברה לפיתוח הגליל. לאחרונה החלו בשיווקו בארץ ומשמש לייצוא לארה”ב ואירופה.
אבוקדו, ידוע בערכו התזונתי, אבוקדו ממוצע מכיל כ-300 קלוריות, 30 גרם שומן, 4 גרם חלבון ו-12 גרם פחמימות, 1,100 מיליגרם אשלגן, 1,060 יחידות של ויטמין A וכ-30 מ”ג ויטמין B.
הוא עשיר בחומצות שומן חד בלתי רוויות שידועות כמפחיתות הסיכון ללקות במחלות לב ומחלות בכלי הדם.
השומן החד הבלתי רווי תורם גם לאיזון רמת הסוכר בגוף ולכן מומלץ מאד לחולי סוכרת. הוא עשיר בוויטמינים B1 ו-2B ויטמינים A,C, אשלגן וחומצה פולית.
Add Comment