פלילים

חדרה; צעיר התלונן, “החברה שלי לשעבר אנסה אותי”…

0
0

חברתו לשעבר; קיימנו יחסים בהסכמה מלאה. לפני שלוש שנים התלוננה האשה, כי הגבר אנס אותה. המשטרה בודקת מי דובר אמת
חדרה; צעיר התלונן,
מזה זמן רב, לא זכורה בתחנת משטרת חדרה, תלונה כל מקורית ומסקרנת כפי שנתקלו בה חוקרי התחנה; צעיר כבן 27, טרח עד לתחנה ושטח בפני המשטרה, כי נאנס על ידי… חברתו לשעבר.

man_violence_100k-n_id=4363_01.jpg

הצעיר, תושב העיר, הוסיף, כי לא רק שנאנס, אלא אף בוצעו בו מעשים מגונים בניגוד לרצונו. בידיו של הצעיר, שהגיע לתחנה, היו מכנסיים, שלטענתו הינם מוכתמים בזרע ורוק זאת כתוצאה מהאונס שעבר ודרש שיעבירו את מכנסיו, לבדיקה במעבדה, כדי להוכיח את טענותיו.

מסיפור שגולל בפני החוקרים, עולה התמונה הבאה; הגבר הצעיר, סיפר על האונס, כי חברתו לשעבר הזמינה אותו לביתה וכאשר פתח את הדלת היא עמדה בפתח שהיא לבושה לבוש מפתה.

לדבריו, בעדותו, הפתיעה אותו האישה כשהתנפלה עליו, הפשילה את מכנסיו והחלה לבצע בו מין אוראלי, אחר כך, גררה אותו בכוח לחדר ושם על המיטה הזוגית קיימה עימו יחסי מין מלאים תוך הפעלת כוח ובניגוד לרצונו.

הצעיר סיפר, כי חברתו לשעבר, היא גם אם בנו, אותו נהג מדי פעם לבקר.

בראיון מיוחד ל”מעריב” סיפר: “התנגדתי, אבל היא איימה להתלונן עלי שאנסתי אותה. ידעתי שאם אני לא אשתף פעולה, היא תממש את האיום הזה. הרגשתי מושפל וחסר אונים, תחושה שלא הרגשתי מעולם.

“אחרי שהיא סיימה לבצע בי מין אוראלי, היא אנסה אותי בסלון”, הוסיף האיש. “כל מה שעבר לי בראש באותו רגע זה שאני רוצה לבכות. כשיצאתי מהדירה בסופו של דבר בכיתי, כי דבר כזה, חוויה כזאת, אני לא מאחל לאף אחד. בניגוד למה שניתן אולי לחשוב, שמדובר בפנטזיה של כל גבר, אצלי זו לא היתה פנטזיה, אצלי זה היה סיוט. האישה הזאת לא מושכת אותי בכלל, אחרי מה שהיא עשתה לי היא פשוט מגעילה אותי.

“המסר שאני יכול להעביר לכל הגברים הוא שזה יכול לקרות לכל אחד”, אומר הצעיר. “אם זה קרה לי, זה יכול לקרות לכל אחד. אני מאמין שיש עוד גברים כמוני, שחוו אירוע טראומטי כזה בדיוק ומפחדים להתלונן בגלל הבושה ובגלל התחושה שאם הם יספרו את האמת על מה שקרה, אף אחד לא יאמין להם, בדיוק כמו שקרה במקרה שלי. חשבתי הרבה לפני שפניתי למשטרה להתלונן נגדה”.

במשטרת חדרה, קיבלו את התלונה ברצינות והחברה עוכבה לחקירה, כדי למסור את גרסתה. זאת וטענה, כי אישרה שקיימה יחסי מין עם חברה לשעבר- המתלונן, בעת שביקר אותה ואת בנם המשותף אך זאת בהסכמתו המלאה וללא כל התנגדות. היא שוחררה החברה בערבות.

תלונה אמיתית או כנקמה

מתברר, כי לפני שלוש שנים, התלוננה החברה נגד החבר, כי אנס אותה. הצעיר הועמד לדין והורשע בעבירת תקיפה והוטל עליו עונש של עבודות שירות. מאז התלונה, נפרדו בני הזוג ונפגשו לעיתים, כאשר היה בא לבקר את בנו.

את המשטרה, מעסיקה השאלה, עליה עדיין אין לה עדיין, תשובה; מדוע הגבר, גילה רק התנגדות פסיבית לאונס. עכשיו, לא נותר לחוקרי המשטרה, אלא לבדוק מי השניים דובר אמת.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

יום העצמאות תשפ”ה ישראל בת 77

ברכה ליום העצמאות ה-77 למדינת ישראל. עיבוד צילום: שולי סונגו ©
לחץ כאן

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן