מנכ”ל הרשת, אפי אלאלוף, מוסר, כי בנוסף לפתיחת הסניף החדש בקיסריה, הוא מחפש כרגע מקום גדול באזור השרון, לפתיחה מחודשת של מסעדת הסי-פוד מרקט, שהייתה בת”א
רשת המסעדות ’ג’קו מאכלי ים’, בבעלות משפחת אלאלוף החיפאית, פותחת סניף חדש בקיסריה בפארק תעשייה צפוני קיסריה.
Jaco_Restaurant_t180k-n_01.jpg
סניף קיסריה, יצטרף לארבעת סניפי רשת ’ג’קו מאכלי- ים’ הנמצאים כיום בת”א, הרצלייה, חיפה הר הכרמל וחיפה שוק התורכים.
מחזור המכירות השנתי של הרשת עומד על 3 מיליון ₪ בחודש.
סניף קיסריה, החדש, משתרע על שטח של 215 מ”ר + 130 מ”ר רחבה חיצונית, על פי $24 למ”ר. החוזה נחתם לעשר שנים ועלות שיפוצו מוערכת ב-$250,000.
פתיחת הסניף צפויה בקיץ 2004.
מנכ”ל הרשת, אפי אלאלוף, מוסר, כי בנוסף לפתיחת הסניף החדש בקיסריה, הוא מחפש כרגע מקום גדול באזור השרון (700-500 מ”ר), לפתיחה מחודשת של מסעדת ה’סי-פוד מרקט’, שהייתה בת”א, לאחר שנסגרה לפני כחצי שנה.
רשת ’ג’קו מאכלי – ים’ קיימת בארץ 30 שנה והוקמה ע”י ג’קו אלאלוף, דייג חיפאי.
רשת ’ג’קו מאכלי- ים’ מתמחה במאכלי דגים ופירות ים, מנוהלת כרשת משפחתית ומתרחבת לסניפים ברחבי הארץ.
Add Comment