מעצרם של שני חשודים בדקירה, תושבי העיר בן 23 ו-26, הוארך ב-7 ימים
knife_battle_100_02.jpg
אלכסנדר נמירובסקי, תושב נתניה, שנדקר בסוף השבוע, במועדון “אודסה” בעיר, מת היום מפצעיו.
נמירובסקי, נדקר ביום שבת לפנות בוקר במועדון “אודסה” ברחוב שער העמק, בנתניה, משם פונה כשהוא פצוע במצב קשה לבית חולים, ע”י חבריו של לבית החולים “לניאדו” בנתניה, שם קיבל טיפול ראשוני. אך בעקבות הידרדרות במצבו הקשה, פונה נמירובסקי, לבית החולים “תל השומר”. היום, נפטר מפצעיו.
steine_100_001.jpg
סיפור המעשה, לפי תיק החקירה, הוא כי החל כבשעת הריקודים, במועדון, כאשר אל נמירובסקי, ניגש אחד הנוכחים, ותוך כדי ברכת שלום דחף אותו קלות בידידות, נמירובסקי, מעד ונחבט אל הריצפה, כשקם פרץ ויכוח בין השניים, שהוביל לקרב אגרופים ודחיפות במועדון. עכבור דקות אחדות יצאו השניים “לסגור חשבון” ביניהם, החוצה ואז נדקר נמירובסקי.
מחקירת המשטרה עוד עולה, כי החשודים העיקריים במעשה, הם גנדי רבינוביץ (26) וזוריאן סקליארביץ (23) השניים נעצרו בבתיהם שבנתניה. הודו, כי היו בשעת הדקירה במועדון, אולם הכחישו, כי מוערבים בדקירתו של נמירובסקי.
ביום ראשון, השבוע, הוארך מעצרם ביומיים, בחשד לתקיפה שגרמה לחבלה.שני החשודים הובאו היום, לבית משפט לדיון נוסף בהארכת מעצרם, הפעם, בחשד לביצוע רצח.
HANA SCHNITZER ZAGA_100k-n_01.jpg
בדיון בבית המשפט, ביקשה המשטרה, להאריך את מעצרם ב-10 ימים וטענה, כי מדובר בחקירה סבוכה. עו”ד רויטל סוויד, שייצגה את החשודים, טענה, כי אין להם קשר לארוע והם אינם מכירים את העדים שטוענים, שראו אותם מבצעים את התקיפה.
השופטת חנה שניצר זאגא, קבעה, כי בתיק החקירה קיימות ראיות הקושרות את החשודים למעשה והורתה להאריך את מעצרם בשבעה ימים.
מפקד משטרת נתניה, סנ”צ ברונו שטיין, מסר, כי “זהו רצח מיותר לחלוטין, על שטות, ללא הצדקה”. סנ”צ שטיין, הוסיף, כי בעקבות הדקירה, הוצא למועדון צו סגירה מינהלי למשך חודש.
סנ”צ שטיין, הדגיש, כי הנרצח, היה אדם רגיל מן הישוב, איש משפחה, שהגיע בסה”כ למועדון לבלות עם אשתו וחבריו ושם מצא את מותו. אמר שטיין.
Add Comment