צרכנות

בזק מרחיבה את “WOW בכיתה” גם לבתי הספר היסודיים

0
0

פרויקט ” WOW בכיתה” שזכה להצלחה גדולה בין בתי הספר התיכוניים בארץ, יורחב. הפרויקט מוצע מעתה גם לבתי הספר היסודיים.
בזק מרחיבה את
“WOW בכיתה” הציע לבתי ספר להתחבר לשרות האינטרנט המהיר של בזק במחיר מסובסד ונוח. הפרויקט קיבל את ברכת שרת החינוך לימור לבנת ובמסגרתו חוברו עד היום כ 600 בתי ספר תיכוניים לאינטרנט המהיר של בזק.

pnina_shenhav_bezek_100_03.jpg

לנוכח ההצלחה, יורחב כעת הפרויקט גם לבתי ספר יסודיים.

“WOW בכיתה” מציע לכל אחד מבתי הספר קצב יורד של 2.5 מגה סיביות בשניה, וקצב עולה של 256 קילו סיביות בשניה.

המשמעות: מהירות הגלישה גבוהה באופן משמעותי וכן ניתן להיחשף לתכנים ומידע מורכבים הרבה יותר. דמי שימוש חודשיים לכל קו: 70 ₪, במקום כ-429 ₪ – תרומת בזק. החיבור וההתקנות לקו הראשון, בכל בית ספר (עד 25 מחשבים) – ללא תשלום. עלות החיבור של קו שני, אם בית הספר יחפוץ בכך, תהיה 299 ₪.

פנינה שנהב, סמנכ”ל לשיווק ולמכירות אמרה כי, בזק רואה את עצמה כחברה שגם אינטרסים לאומיים עומדים לנגד עיניה. “נושא האינטרנט רחב הפס הפך להיות במקומות רבים בעולם אמצעי לקידום החינוך: “WOW בכיתה” – פותח דלת לעולם של יישומים מתקדמים, לימוד מרחוק, שיחות וידאו בין תלמידים למורים, בסיס לרשת האינטראנט בין בתי הספר למשרד החינוך ומעשיר את חוויית הלמידה האינטראקטיבית”.

מתוך ניסיון מצטבר של השנתיים האחרונות התברר כי בתי הספר ניצלו את היתרונות של כיתה שלמה הגולשת ביחד במהירות באינטרנט – קידמו נושאים רבים שלא היו נחשפים אליהם ללא WOW.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

דילוג לתוכן