מאז ימי קדם השתמשו במרחצאות בשמנים צמחיים להפגת מתח ולחץ, לתוספת אנרגיה וחיוניות ולשיכוך מחושים.
3 מוצרים חדשים לטיפוח הגוף מבית מעבדות ג’יג’י, מביאים לך את סדרת ג’יג’י ספא, שמני גוף אנרגטיים, במרקם קליל המותיר על הגוף שכבה עדינה המרככת את עורך ומגינה עליו, מעניק זוהר מיידי ותחושה קטיפתית.
gigi_spa_180_k-n_01.jpg
השמנים באים ב-3 פורמולות: וניל, פטשולי ולבנדר. כל אחד מהם מכיל את השמן הטוב ביותר מן הטבע בתמציות צמחים טהורות. ניחוחות מענגים ההופכים את טיפוח הגוף לחוויה של מותרות.
וניל: צמח בשימוש תעשיית הבושם והקוסמטיקה ידוע כמפיג כעס ומתח כמו גם בהשפעתו המרגיעה למערכת הרבייה. הניחוח המרגיע יגביר את הרגשת הנשיות והחושניות.
לבנדר: הצמח הארומטי הנפוץ ביותר בתעשיית היופי, ידוע בסגולותיו המרגיעות ומרפאות. משמש לריפוי כוויות, דלקות, לשיכוך כאבים והרגעה במקרה של נדודי שינה.
פטשולי: שמן מרגיע, מאזן, בעל ניחוח אדמה חושני, מתאים במיוחד לעור עייף או מבוגר. בארצות המזרח הרחוק משתמשים בצמח הפטשולי לריפוי הצטננות, כאבי בטן וכאבי ראש.
מעבדות גיגי, מציעות עוד מוצרים חדשים בנוסף: 2 שמני גוף, בפורמולות הדרים ומאסק. תכולה: 250 מ”ל. בנוסף: ג’יג’י ספא תרסיס לחות, תכשיר רענון לחותי הנספג מיידית לתוך העור. מעניק ברק וזוהר. מועשר בתמציות צמחים לרענון ולמיצוק העור. מכיל תמציות הממליס, לבנדר ואגוז. צמח ההממליס מכווץ וממצק את העור. הלוונדר מחייה את העור ומשמר את בריאותו. תכולה: 250 מ”ל.