יש הנחשבים גדולים בתורה, שחושבים ההיפך, הם יודעים כמוני וכמוכם שכל התיאוריה לפיה מנסים לחלק את המזרח התיכון בעזרת התנ”ך, אלו שטויות במיץ עגבניות.
pinhasi_israel_180_01.jpg
אלו הם אותם רבי הרבנים, קצת יותר מבוגרים והרבה יותר הזויים. כן, אלו הם אותם חברי “חבורת הסתה שיסוי והתלהמות בע”מ”. הכוכבים הנוצצים מרשימת השב”כ. אותם המגלגלים עיניים בתמיהה, בכל פעם שמזכירים להם את רצח רבין.
את הרצח ביצע לדבריהם, לכאורה, רק ה”חתן” יגאל עמיר, בשליחותו של איש השב”כ, שביים את רצח עם כדורי סרק.
ולא כדאי לחייך, למנותקים האלו, יש כוח רב להזיק. יש להם מונופול על דברי אלוהים חיים. הם יודעים, תאמינו להם, שכמותם קברו את עתידנו בגבורה רבה על חורבות מצדה בהתאבדות המונית.
וכעת 2000 שנה אחרי, לא יוותרו על זכותם לעשות זאת שנית. כי הם יודעים מה טוב לנו, הם שליחי האלוהים, הוא ציווה והם יעשו, ואם יחרב הבית בשלישית מה לנו, כי נזעק, מה לנו כי נלין, כי האל במרומים בעזרינו, {כפי שהיה באינקוויזיציה, בפרעות קישינייב ובשואה}.
arik_sharona_t180_watchman_01.jpg
זה לא היה הרצל, כנראה, אלא מי שהוא אחר, שחזה את המדינה, מכיוון שהרצל, קבע נחרצות ששום רב, לא יעסוק בפוליטיקה וכי לתפיסתו השלטון יהיה חילוני.
הקנאים החדשים הם לא רק קטנים בתורה, יש להם בעיה בהבנת הנקרא, בהיסטוריה, פשוטו כמשמעו; כי ההיסטוריה, עדיין אינה זקוקה לפירוש רש”י. אחרת כיצד יסבירו לנו, למשל, מדוע חרב בית המקדש. אם לא בגלל חבורת הקנאים, שחירפו את נפש העם כולו לאבדון.
ועתה הם משווים את הנסיגה המתוכננת מעזה {ראש הממשלה מנחם בגין ז”ל, כבר רצה להחזיר את עזה ב-1977 רק שאף אחד לא רצה לקחת אותה…} להסכם מינכן, עם הנאצים.
למה עלה במוחי, לרגע, שאם באמת שמע איוולת זו, היושב במרומים, הרי, שברק’ היה סוכר את פיו של מוציא הנפיחה. למי מהקוראים, יש תשובה מלומדה על כך? ראיתי השבוע, את בתי ירושלים עם כתובות: “שרון בוגד”, את ההמשך אנחנו מכירים ויש להם גם אקדחים.
haredim_t180_01.jpg
חבורת הסטנדאפיסטים, הלומת החושים שמנסה להסביר לנו, את חשיבותו של כל רגב אדמה אינה נושאת נשק, אבל ביודעין או שלא מכשירה עבורנו את האסון הבא.
יש הנחשבים גדולים בתורה, שחושבים ההיפך, הם יודעים כמוני וכמוכם שכל התיאוריה לפיה מנסים לחלק את המזרח התיכון בעזרת התנ”ך, אלו שטויות במיץ עגבניות. הרי גם אור כשדים, שייכת לנו. אבל הם בוחרים לשתוק ונותנים לגיטימציה, למסע ההרס העצמי שמנהלים הקנאים החדשים.
איפה לעזאזל, נכתב בתורה שעזה, שייכת לנו? גם שמשון הגיבור, סמל הזקיפות היהודית “נדפק” שם עד הסוף…
עשו לנו טובה, רברבנים יקרים, אם אין לכם, משהוא חכם, להגיד אז אל תאמרו זאת כאן. כי המשחק בגפרורים לקטינים ורפי בינה אסור בהחלט.
pinhasi_israel_signature_100_01.jpg
Add Comment