צרכנות

מעתה גם ONEMAIL לכותל

0
0

באמצעות שרות איחוד מסרים של בזק: משלוח דואר אלקטרוני לכתובת: kotel@onemail.bezeq.com מאפשר הטמנת פקס בין אבני הכותל
מעתה גם ONEMAIL לכותל
מהיום כל המעוניינים לשלוח מכתב בקשה לכותל יכולים לשלוח אותה גם באמצעות הדואר האלקטרוני לכתובת kotel@onemail.bezeq.com . הבקשה תגיע באמצעות שירות ONEMAIL של בזק, שרות של איחוד כל המסרים – במייל, בפקס והודעות קוליות – לתא אחד.

kotel_jerusalem_t180_01.jpg

הודעת הדואר האלקטרוני שתישלח, ’תוסב’ לפיכך להודעת פקס ועובדי בזק ימשיכו להביא פעמיים בשבוע את הבקשות ולהטמינם בין אבני הכותל.

שירות פקס לכותל 02-5612222 הינו שירות פופולארי ובכל שבוע מגיעים לבזק, למעלה מ-200 פקסים מרוב ארצות העולם. רוב הפקסים מגיעים מארצות הברית, ישראל ואירופה. לקראת חגים או אירועים מיוחדים קיימת עליה בדרישה לשירות ומספר הפקסים מוכפל ומשולש.

עם הפעלת שירות ONEMAIL הוחלט לפתוח גם תיבת דואר אלקטרונית לשירות פקס לכותל, מתוך הנחה, כי התפוצה של המחשב וכתובת המייל היא רחבה בהרבה מאשר מכשיר הפקס בעיקר בבתים פרטיים שהם רוב דורשי השירות.

בבתים פרטיים, אחוז מכשירי הפקס נמוך בהרבה מאשר המחשב וחיבורו לדואר האלקטרוני.

לאנשי בזק, בחטיבת ירושלים והדרום שיזמו את השירות יש לא מעט סיפורים מרגשים בנושא.

כך למשל, שמעו של השירות הגיע גם לאיראן – במכתב נלווה לפקס השולח מספר, כי הוא תושב איראן, שהעביר את הפקס באמצעות ידיד שנסע לאירופה ומשם שלח אותו לבזק ומבקש בכל לשון של בקשה להעביר את הפקס דחוף לכותל.

הגיע גם פקס מיפן, שבראשו נכתב באנגלית מבקשים להעביר לכותל ותוכן הבקשה נכתב ביפנית. אנשי בזק, כבר מזהים מכתבים מאנשים ששולחים באופן קבוע אחת לתקופה פקס בקשות לכותל.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

דילוג לתוכן