Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

מה עונדות המועמדות הסופיות לתחרות מלכת היופי של ישראל 2004?

0
0

את התכשיטים הרומנטיים של ה.שטרן

לילך הניג, בת 18 מפתח תקוה, נדיה שניאורסון, בת 17, וחצי מרחובות, הלן מסלה, בת 19, וריטה לוקין, בת 22, שתיהן מאשדוד, ענדו את תכשיטי ה. שטרן, שם התארחו לרגל יום האוהבים, ה”וולנטיי’ס דיי”.

malkat_yofi_180_01.jpg

20 המעומדות הסופיות בתחרות מלכת היופי של ישראל 2004, עסוקות עד מעל הראש: ימי צילומים ארוכים, מדידות של בגדים, פגישות, וגם אריזות לקראת נסיעתן הקרובה לחופשה מלכותית בת שבוע ימים בפראג.

מכיוון שהן לא תהיינה בארץ כדי לחגוג עם בני זוגן את ה”וולנטיי’ס דיי” – יום האוהבים הרומנטי, הזמינה אותן חברת התכשיטים ה.שטרן, להתרשם מהקו החדש של התכשיטים הרומנטיים שעוצבו במיוחד לכבוד ה”וולנטיי’ס דיי”.

התכשיטים מאופיינים במראה רך ומהודר וכוללים: תליון פרחים מקולקציית ’סופייה פיורי’, עגילי שנדלייר רומנטיים מסדרת ’אמפרס’, שרשרת עם מגע נשי מסדרת “לייסז”, הנראית כסרט קשור עם יהלומים ואבני רובי.

המועמדות התרגשו למראה שלל תכשיטי היוקרה, אולם יותר מכל הן התרשמו משרשרת עם אבני סיטרין זהובה מסדרת ’סאן רייז’, המעוצבת בהשראת הזריחה ומסמלת התחלה והתחדשות.. תחרות ’מלכת היופי של ישראל’ 2004, תתקיים ב-22 במרץ, במרכז הקונגרסים בחיפה ותועבר בשידור חי בערוץ 2.

בצילום; ה.שטרן – יום האהבה על ארבעה מבין המועמדות הסופיות לתחרות מלכת היופי של ישראל 2004

* הכותבת היא עורכת האתר “רינונים”.

תגובות
0
0



Exit mobile version