רדיו | טלוויזיה

מליאת הכנסת אישרה בקריאה ראשונה את הצעת חוק, להענקת זיכיונות להפעלת תחנות לשידורי רדיו ארציים יעודיים

0
0

מליאת הכנסת אישרה הצעת חוק הקובעת כי מפרסמים ברדיו הפיראטי, ייענשו בשנת מאסר בפועל או בקנס כספי
מליאת הכנסת אישרה היום בקריאה ראשונה את הצעת החוק שהגיש מ”מ ראש הממשלה ושר התקשורת אהוד אולמרט, להענקת זיכיונות להפעלת תחנות לשידורי רדיו ארציים ייעודיים.

olmert_100_01.jpg

תחנות הרדיו הארציות הייעודיות, יהיו תחנות בעלות מאפיינים ייחודיים, כגון: שפה, תרבות או מורשת, או תחנה המיועדת בעיקרה למגזר מסוים בציבור או המוקדשת לנושא זה.

הממשלה, תקבע את סוגי תחנות הרדיו הייעודיות, בהתחשב בצרכי האוכלוסייה, במגוון סוגי השידורים ואופיים, ותאפשר מתן ביטוי למגזרים שונים אשר כיום אין להם ביטוי באמצעי התקשורת השונים.

הממשלה, תקבע סדרי עדיפות להענקת הזיכיונות, בהתחשב, בין השאר, באפשרות הקצאת התדרים. הערכות שבוצעו במשרד התקשורת, מעלות כי ניתן להקצות תדרים ללא יותר משלוש רשתות רדיו ארציות נוספות.

הממשלה, מקווה, כי הצעת חוק זו תקטין את תופעת התחנות הרדיו הפיראטיות ותשפר את איכות הקליטה והיקף הכיסוי של התחנות הקיימות.

במקביל, אישרה מליאת הכנסת הצעת חוק הקובעת כי מפרסמים ברדיו הפיראטי, ייענשו בשנת מאסר בפועל או בקנס כספי.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

דילוג לתוכן