ט"ו בשבט

בלינצ’ס פירות לט”ו בשבט

0
0

יש להגיש חם לשולחן תוספת של קצפת ודובדבן על הנ”ל ישפרו את המעדן עוד יותר.
בלינצ’ס פירות לט
בלינצ’ס הונגרי; אילוסטרציה.

המצרכים:

חומרי הבלילה:

שתי כוסות קמח
חצי שקית אפקת אפיה
חמש כפות סוכר
קורט מלח
ביצה
רבע כוס שמן
אחת וחצי כוסות חלב

חומרי מילוי:

בננות ו/או תות שדה
נטיפי שוקולד או שוקולד מריר מגורר

חומרי רוטב שרי וציפוי:

חצי כוס שרי
חצי כוס מים
נטיפי שוקולד או 100 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה:

לערבב את חומרי הבלילה יחד ולטגן עלים על מחבת ללא שמן על אש נמוכה.

להכניס לכל עלה בננה חצויה לשניים ו/או תותי שדה חצויים ולהוסיף את השוקולד.

לגלגל את העלים הממולאים ולהניחם בתבנית אפיה.

לערבב את השרי והמים ולשפוך על הבלינצ’ס. לפזר את השוקולד מעל ולהכניס לתנור בינוני כ-15 דקות (עד שהשוקולד נמס).

יש להגיש חם לשולחן, תוספת של קצפת ודובדבן על הנ”ל ישפרו את המעדן עוד יותר.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-76

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

הדלקת המשואות יום העצמאות ה-76

תפילה ליום העצמאות 76

דילוג לתוכן