הבוקר, כאמור, קיבלו שלושה משחקני מכבי נתניה – גיא צרפתי, אורי אוזן ורביד גזל – זימון לסגל החדש של נבחרת ישראל
חידה, שאולי פתרונה ממש בנמצא; כיצד זה שמכבי נתניה המשתרכת בתחתית טבלת ליגת העל, ממש היום, הבוקר הזה, באמצעות מאמן הנבחרת אברהם גרנט וצוות אנשי המקצוע שלו, מספקת לא פחות משלושה שחקנים לנבחרת החדשה מודל 2004. יש לנו, יותר מתחושה שמדובר גם ברמז עקיף למאמן גילי לנדאו, כי אם שחקנים מסוגם טוב לייצג את המדינה, מדוע למרות “הכלים” שלרשותו, הוא עדיין במרתף ליגת העל.
101X133_zarfati_001.jpg
ori_ozan_100_0001.jpg
ravid_gazal_100_01.jpg
הבוקר, כאמור, קיבלו שלושה משחקני מכבי נתניה – גיא צרפתי, אורי אוזן ורביד גזל – זימון לסגל החדש של נבחרת ישראל, שתתחיל בשבוע הבא את הכנותיה למוקדמות גביע העולם.
גזל, שזומן לראשונה בקריירה, סיפר: “האנשים הראשונים שבישרתי להם על זימוני לנבחרת היו לאבא ולאמא, זאת לאחר שהבוקר קיבלתי טלפון ממנהל הנבחרת שבישר לי על הזימון. להגיד שאני מופתע זה מוגזם.
“שמי עלה באחרונה, אבל אני בהחלט מאושר. זה רק מוכיח שהמיקום של הקבוצה אינו משפיע ואינו קובע את הזימון לנבחרת, ומה שקובע זו יכולת טובה. אני מאוד מקווה שאוכיח שהזימון שלי היה מוצדק”.
גיא צרפתי, ששמר על מקומו אחרי שנכלל גם בסגל שהפסיד 3:0 לצרפת, אמר ל-ONE: “אני מופתע כי לא קיבלתי שום הודעה, אבל בוודאי שאני שמח וזה כיף להיות מוזמן לנבחרת. אני בכושר טוב בזמן האחרון ובדקות ששיחקתי בנבחרת היה טוב מבחינתי והצוות המקצועי היה מרוצה ממני.
“אני מקווה שתהיה לכך המשכיות. בסה”כ אנחנו מגיעים לנבחרת על מנת לקדם את הכדורגל הישראלי וזו זכות גדולה להיות שותף לנבחרת”.
הקשר צרפתי, גם התייחס לזימונם של שני חבריו לקבוצה: “אני שמח עבורם ועל אחת כמה וכמה. רואים איזה פוטנציאל יש במכבי נתניה ואיזה שחקנים טובים יש, העובדה שהקבוצה מצויה בתחתית הטבלה לא משפיעה על זימונם של השחקנים ואני מאמין שזה יוסיף לביטחון שלנו, לקבוצה ולנבחרת”.
Add Comment