הארוחה תתקיים בניצוחו של מייסטר רפי אהרונוביץ “ידע הבשרים” בחסות “יקב הרי גליל”.
מלון “פסטורל” בכפר בלום מקיים בסוף השבוע פסטיבל מוסיקלי קולינארי בסגנון הבארוק “בארוק בין איטליה לצרפת”. במסגרתו יתקיימו- ארוחות מיוחדות, משתה אבירים, קונצרטים וטיולים באזור הגליל, הרצאות ועוד. סוף השבוע יסתיים בקונצרט בכנסיית הלחם בטבחה. הארוחות בניצוחו של מייסטר רפי אהרונוביץ “ידע הבשרים”.
kfar-blum_sofsavoa_t180_01.jpg
ארוחת ערב יום חמישי ה–25 בדצמבר – ארוחת מזנונים:
הארוחה תתקיים בניצוחו של מייסטר רפי אהרונוביץ “ידע הבשרים” בחסות “יקב הרי גליל”.
חזה אווז צרוב ברוטב פירות יער:
עוף ברוטב יין “הרי גליל קברנה סוביניון”
נתחי אנטריקוט צלויים ברוטב אלוף השום
נתחי אנטריקוט בתחמיץ חרדל ד’זון ושמן זית מוגשים עם שיני שום השוחות ברוטב יין אדום
מח עצם ובצלצלים מזוגגים בנוסח “ידע הבשרים”
פילה הליבוט על מצע גרגרי כוסברה ועשבי תיבול
מחית תפוחי אדמה וחזרת לבנה
סהרוני בטטה עם שומשום
שעועית עדינה ברוטב פסטו
מרק פיטריות בנוסח הבארוק
3 סוגי פטריות הגדלות בארצנו (שמפניון, יער וחורש) מלווה ב”שקדי מרק” העשויים מחזה אווז מעושן וגרעיני חמניות קלויות.
בכניסה: יוגש קוקטייל קיר יין לבן יבש וקרם דה קסיס.
הארוחה תלווה ביינות מ”יקב הרי גליל”
יום שישי ה- 26 בדצמבר, ארוחת ערב בנוסח בארוק
ביף בורגיניון גלילי:
נתחי אנטריקוט ביין ושורשים חורפיים. נתחי בשר משובחים, עצמות ושורשים מושרים ביין אדום ומבושלים לאיטם.
עופיון צלוי על מצע כרוב אדום וצימוקים ברוטב סילאן
פילה סלומון שלם ברוטב יין “הרי גליל שרדונה”
חזה הודו שלם במילוי כבדים בברנדי
חזה בקר כבוש בלווי רוטב חזרת לבנה
כרוב לבן בנוסח אלזס:
תערובת של כרוב כבוש וכרוב טרי, מבושלים ביין לבן עם בצל ותפוחי עץ
מחית תפוחי אדמה וחרדל דיז’ון
ארטישוק ירושלמי מזוגג בשמן זית וטימין
מרק בצל צבעוני עם קורטוני בגט
פירות שיכורים – (קינוח)
פירות יבשים השרויים 78 שעות ביין אדום מבושלים עם זנגויל טרי, מוגשים עם גלידת וניל.
גם ארוחה זו תלווה ביינות “יקב הרי גליל”
פסטיבל בארוק בין איטליה לצרפת 25-27 בדצמבר
יום חמישי 25/12
19:30 – “שאטו –בריו בשאטו” – משתה אבירים בנוסח חבל בורגונדי.
21:30 – “דיאלוג מוסיקלי צרפתי – איטלקי” – בביצוע אנסמבל “ספיריטו בארוקו”: יעלה אביטל – סופרן,
ראובנה הוד – חלילית בארוק, יבגני ליסוגורסקי – צ’מבלו, עמית טיפנברון – ויולה דה-גמבה.
יום שישי 26/12
“קרואסון בחמאה, באגט או פיסל” – ארוחת בוקר כפרית א-לה בורגונדי, עם מאפים טריים היישר ממאפיית המלון.
10:00, 10:30, 11:00 – “הירדן הלואר ומה שביניהם” –
טיול ברכבים פרטיים אל זרימות המים.
16:30 – “מנחה צרפתית” – קפה ומאפה.
17:00 – “ההוד וההדר – ברק הבארוק” – הרצאה של ד”ר אלון קליבאנוב
19:00 – “פארמזן מוצרלה,קצ’קבל וקממבר” – סעודת גבינות, קיש, דגים ויין.
21:30 – “פניני בארוק” קונצרט – אנסמבל סולני תל-אביב, ברק טל – מנצח
* ויולדי – קונצ’רטו לארבעה כינורות * באך – קונצ’רטו לשני כינורות * טלמן-קונצ’רטו לויולה ותזמורת
מתוך ארבע העונות * מוצארט – דיברטימנטו ברה מז’ור ק. 136
23:30 – “כל הבקרים שבעולם” – סרט אל תוך הלילה.
שבת 27/12
07:00 – 10:00 – “א-שטיקלה הרינג או ג’חנון עם ביצה”
ארוחת בוקר של שבת במסעדת פסטורל.
11:00 – “אהבה של חורף” – שחרית מוסיקלית – טבחה, כנסיית הלחם והדגים: אירה ברטמן – סופרן, אירנה שצ’רבין-אלט, מירי זינגר – צ’מבלו, אנסמבל הסולנים הצעירים * פרגולזי – סטאבט מאטר * באך – קנטטה 170 לאלט * מוצארט – מתוך המיסה בדו מינור – אריה לסופרן * גלוק – מתוך אורפיאו ואורידיקה – אריה לסופרן.
מחירים:
למזמינים 2 לילות על בסיס חצי פנסיון ארוחת ערב + ארוחת בוקר: מחיר לזוג: 900 ש”ח ללילה. מחיר לילד מגיל שנתיים עד 12 בחדר עם ההורים: 275 ש”ח ללילה. המחירים הינם לחדר רגיל וכוללים השתתפות בתכנית האמנותית .
טלפון להזמנות: 04-6636611 כתובת אתר המלון: www.kfarblum-hotel.co.il
Add Comment