ספורט ישראל

הבלם הרומני ראדו צ’יובאנו, המועמד לחזק את נתניה, נחת בארץ

0
0

אם יוחלט להחתימו, ישוחררו שניים או שלושה שחקנים, בסגל הנתנייתי בשל העלויות בתקציב העסקתו.
הבלם הרומני ראדו צ’יובאנו, המועמד לחזק את נתניה, נחת בארץ
בנתניה, לא מחכים למצב רוח חדש אצל טוקלומטי, למרות התמיכה בשחקן וכבר היום, החליטו בנתניה, לבחון את האפשרות להחתים את ראדו צ’יובאנו, הבלם הזר חדש מרומניה. שכבר נחת בארץ, זאת במבצע מיוחד שבו הצליחה לאחר תקופה ארוכה (בשל השביתה במשרד הפנים) לארגן אשרת כניסה לארץ לשצ’יובאנו.

101X133_azaria_nati_02.jpg

בשעות הצהריים, הספיק הבלם הרומני ראדו צ’יובאנו, לאכול צהריים במסעדה נתנייתית בכיכר העצמאות ומשם רץ לנוח במלון, נראה תשוש ורק פלט: “תנו לי ללכת לישון, הטיסה היתה מאד מעייפת…” מתברר, כי נסע 5 שעות ברציפות מהעיר שבה הוא גר לבוקרשט, ולאחר המתנה בנמל התעופה בבירת רומניה, הוא טס לארץ במשך של כשעתיים וחצי.

מנכ”ל הקבוצה קובי בלדב ואת מנהלה נתי עזריה, בצילום משמאל, שהתרשמו עמוקות מיכולתו וממבנהו הפיזי של השחקן, המליצו למאמן לנדאו.

מחר יערוך השחקן ביקור באצטדיון, וביום רביעי יחל להתאמן עם הקבוצה כשזו תשוב מהחופשה (האימון בשעה 13:00). המאמן לנדאו, הורה לשלבו למבחן, ביום שישי במסגרת משחק אימון מול הכוח רמת גן בשעה 11 בבוקר במגרש השיקמה וביום שלישי נגד נצרת עילית.

אם המאמן לנדאו, יחליט להחתימו, ישוחררו חוץ משיחרורו של טוני טולקומטי, שהודיע על עזיבתו, שניים או שלושה שחקנים, בסגל הנתנייתי בשל העלויות בתקציב העסקתו.

בינתיים, ממשיכים שחקני מכבי נתניה, להמתין למשכורת חודש נובמבר, בהנהלת הקבוצה מפנים אצבע מאשימה כלפי העיריה: “אנחנו ממתינים לכסף שהובטח לנו מהעירייה. אנחנו מנסים גם לגייס כספים ממקורות נוספים על מנת לתת את המשכורת לשחקנים”.

tanesa_100_01.jpg

צ’יובאנו, שוכנע להגיע לישראל ובפרט לנתניה, בהמלצתו החמה של בלם רומני אחר ששיחק במכבי נתניה, לפני שלוש שנים – ויורל טנסה.

קשרה הרומני לשעבר, של הקבוצה טנסה, בצילום, עזב כזכור את הארץ (18.07.02) לאחר הפיגוע בישוב עמנואל חרף העובדה שיומיים קודם לכן, חתם על חוזה משופר, ללא הסכמתה של הקבוצה. אשר אלון, הבעלים, יו”ר מכבי נתניה, אז, סיפר כי לאחר הפיגוע, אמרה לו אשתו, מרינלה, כי אם לא יחזור לבוקרשט היא תתגרש ממנו…

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן