Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

סופגניות טבעוניות בלי ביצים

0
0

על-פי רוב סופגניות מכילות ביצים, אך אם ברצונכם להכין סופגניות ביתיות, קל מאוד לוותר על שימוש בביצים.

החומרים:

sufgania_100_001.jpg

3 כוסות קמח
כף שמרים
חצי כפית מלח
2 כפות שמן
3 כפות סוכר
מים פושרים

ההכנה:

מערבבים בקערה את החומרים עד לקבלת בצק אחיד.

מניחים את הבצק להתפחה עד להכפלת הנפח הבצק (כשעה, רצוי לכסות עם מגבת בימי החורף הקרים, השמרים זקוקים לחום).

עם הכפלת הנפח – לשים את הבצק, ומניחים שוב להתפחה עד להכפלת הנפח.

יוצרים כדורים, מרתיחים סיר עם שמן עמוק, משליכים לשמן את כדורוני הבצק והופכים עד שמעטפת הסופגניות משחימה מכל צדיה.

מוציאים מהסיר, מניחים על נייר סופג, מזריקים ריבה ומפזרים אבקת סוכר.

sufgania_100_001.jpg

__________

כל המתכונים בקטיגורייה זו, מבוססים על רכיבים מן הצומח בלבד. לנוחיות המתעניינים, מקוטלגים המתכונים הן לפי מהותם (סלטים, קינוחים, מאפים, וכו’), והן לפי מאכלי עדות ועמים. נשמח לקבל ולפרסם מתכונים נוספים!

המתכון פורסם לראשונה ב”זכויות בעלי-חיים השבוע”, שבועון אינטרנט לזכויות בעלי-חיים. להרשמה לשבועון לחצו כאן.

תגובות
0
0



Exit mobile version