Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

סופגניות מהירות ללא צורך בהתפחה

0
0

מתכון מהיר הכנה ללא צורך בהתפחה הלבן מוסיף משנה טעם לסופגניות.

כזכר לנס פך השמן, שלא נגמר נוהגים להכין בחנוכה מאכלים מטוגנים בשמן שאחד מם הן הסופגניות, הניחוח המטריף של הבצק המטוגן החמים, בלווי המילוי המתוק ת התוך של הספגניה לא מותיר אותנו אדישים למרות הקלוריות המרובות, ננגוס בהן בתאווה רבה.

המצרכים:

sufgania_100_001.jpg

3 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
2 כפות סוכר
2 ביצים
2 גביעי לבן
שמן לטיגון עמוק
1/2 כוס אבקת סוכר

אופן ההכנה:

להכניס את כל החומרים חוץ מהשמן ואבקת הסוכר לקערה ולבחוש היטב עד שמתקבל בצק נוזלי חלק.

לצקת לסיר שמן בגובה של כ-4 ס”מ, לחמם את השמן היטב.
לצקת לתוך השמן החם כף מהבצק, כשמזהיב להפוך ולטגן צד שני. להוציא את הסופגניות המוכנות למסננת.

כשהסופגניות מוכנות לפזר עליהן במסננת דקה את אבקת הסוכר.

תגובות
0
0



Exit mobile version