Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

הסופגניות של אסתר אלמליח

0
0

הגולשת מנתניה, רויטל ארגוב, חיפשה ומצאה ברשת את המתכונים של אסתר אלמליח, אנחנו טעמנו ונהנינו…
סופגניות ללא התפחה

sufgania_100_001.jpg

החומרים:

1 חבילת קמח אסם תופח
2 ביצים
2 גביעי לבן
2 כפות סוכר
1 חבילת סוכר וניל
קורט מלח
שמן לטיגון
אבקת סוכר לקישוט
ריבה

אופן ההכנה:

לערבב היטב את כל החומרים.

בעזרת כף לצקת לתוך שמן עמוק ורותח בלבה נמוכה ולטגן מכל הצדדים.

להכניס ריבה לתוך הסופגניה ולקשט באבקת סוכר.

בתיאבון.

סופגניות בצק שמרים וקינמון

sufgania_100_001.jpg

החומרים:

2 כוסות קמח
½ כוס חלב פושר
20 – 15 גרם שמרים
1 ביצה
1 חבילת מרגרינה
2 כפות סוכר
קורט קינמון
קורט מלח
אבקת סוכר לקישוט.

אופן ההכנה:

להכין עיסה משמרים מפוררים, ¼ כוס חלב פושר, כף סוכר ו 1/3 כוס קמח ולהשהות כ-10 דקות.

לנפות בקערה גדולה קמח.

לעשות גומה ולהכניס את העיסה פנימה, החלב, הסוכר, הביצה, הקינמון והמרגרינה.

ללוש לבצק ולהשהות.

לרדד עלה, לקרוץ עגולים בכוס, למלא כל 2 עגולים בריבה ולהשאיר לתפיחה נוספת.

לטגן בשמן עמוק.

לקשט באבקת סוכר.

בתיאבון.

תגובות
0
0



Exit mobile version