Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

סופגניות רגילות – בצק מהיר

0
0

סופגניות בצק מהיר ללא שמרים. הבצק מבוסס על קמח תופח ויוגורט, לימון או תפוז וברנדי המוסיפים ארומה מיוחדת לסופגניה
החומרים:

sufgania_100_001.jpg

1 קמח “אסם” תופח 350 גרם.
70 גרם מרגרינה בטמפרטורת החדר
1 כף סוכר
2 חלמונים
1 שקית סוכר וניל
¾ כוס יוגורט או מיץ תפוזים
1 כף ברנדי או תמצית רום
1 כפית קליפת לימון או תפוז מגורדת
ריבת תות שדה
שמן לטיגון
אבקת סוכר לקישוט

אופן ההכנה:

לערבב את הקמח, המרגרינה, הסוכר, החלמונים, סוכר וניל, יוגורט, ברנדי וקליפת לימון.

לעטוף את הקערה ביריעת פלסטיק ולהכניס למקרר ל-½ שעה.

להוציא מהמקרר ולרדד עלה בעובי 1 ס”מ.

לקרוץ עגולים בכוס.

להניח על עגול ריבה, להניח מעליו עוד עגול ולהדק היטב את השוליים בידייים יבשות.

לטגן בשמן עמוק רותח כ-15 דקות משני הצדדים.

להוציא מהאש ולזרות מעל אבקת סוכר.

בתיאבון.

תגובות
0
0



Exit mobile version