0
0
סופגניות בצק מהיר ללא שמרים. הבצק מבוסס על קמח תופח ויוגורט, לימון או תפוז וברנדי המוסיפים ארומה מיוחדת לסופגניה
החומרים:
sufgania_100_001.jpg
1 קמח “אסם” תופח 350 גרם.
70 גרם מרגרינה בטמפרטורת החדר
1 כף סוכר
2 חלמונים
1 שקית סוכר וניל
¾ כוס יוגורט או מיץ תפוזים
1 כף ברנדי או תמצית רום
1 כפית קליפת לימון או תפוז מגורדת
ריבת תות שדה
שמן לטיגון
אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה:
לערבב את הקמח, המרגרינה, הסוכר, החלמונים, סוכר וניל, יוגורט, ברנדי וקליפת לימון.
לעטוף את הקערה ביריעת פלסטיק ולהכניס למקרר ל-½ שעה.
להוציא מהמקרר ולרדד עלה בעובי 1 ס”מ.
לקרוץ עגולים בכוס.
להניח על עגול ריבה, להניח מעליו עוד עגול ולהדק היטב את השוליים בידייים יבשות.
לטגן בשמן עמוק רותח כ-15 דקות משני הצדדים.
להוציא מהאש ולזרות מעל אבקת סוכר.
בתיאבון.
תגובות
0
0