חידוש ברשת הקונדיטוריות ’אינגליש קייק’ -סופגניות מופחתות קלוריות – אפויות (ולא מטוגנות!) ובהמשך מתכון קל להכנת סופגניות
רשת הקונדיטוריות ’אינגליש קייק’ מציעה לקראת חג החנוכה חידושים ייחודיים בתחום הסופגניות: מילויים במגוון טעמים בלתי שגרתיים, סופגניה מופחתת קלוריות, אפוייה בתנור (במקום טיגון בשמן), אשר ערכה הקלורי מגיע ל-280 קלוריות, לעומת כ-400 קלוריות בסופגניה רגילה. ’סופגניה מיני’ – קטנה (במשקל של 70 גרם לעומת כ-120 גרם משקל הסופגניה הרגילה). כך שגם ערכה הקלורי נמוך יותר ומגיע ל-230 קלוריות בלבד.
sufgania_t180_01.jpg
ברשת ’אינגליש קייק’ מבחר של ששה סוגי מילוי בסופגניות החג, כך שניתן לגוון את ימי החג בשלל טעמים… ריבת תות, ריבת חלב, קרם ניל, שוקולד, אוכמניות ונוגט אגוזים.
מחירים:
3.5 – 4.5 ש”ח.
(בהתאם למילוי בסופגניה).
סופגניה עם ריבה – 3.5 שקלים.
סופגניה ממולאת בריבת חלב – 4 שקלים.
מילויים אחרים – 4.5 ש”ח. (המחירים לסופגניה רגילה ואפוייה).
סופגניה מיני 3 – 4 ש”ח (בהתאם למילוי).
להשיג בחנויות “אינגליש קייק” בירושלים (שמונה סניפים), פתח תקוה, הרצליה, מבשרת ציון, מודיעין וראשל”צ. לפרטים על מיקום הסניפים: בטל’ 02-6734424.
רשת הקונדיטוריות ’אינגליש קייק’ מציעה מתכון קל להכנת סופגניות אווריריות וטעימות
מצרכים
להכנת 20 סופגניות:
1 ק”ג קמח.
85 גרם מרגרינה רכה
2/3 כוס סוכר.
חצי כפית מלח.
20 גרם שמרים יבשים
2 ביצים
כוס וחצי מים.
אופן ההכנה:
מערבבים במעבד מזון (עם להב מתכת) את כל החומרים, כ-8-10 דקות עד לקבלת תערובת בצק אחידה ולא דביקה.
משאירים את הבצק בקערת המעבד, מכוסה בניילון עוד כ-15 דקות עד להכפלת נפחו.
מחלקים את הבצק ל-20 כדורים יפים. את הכדורים מניחים על תבנית משומנת היטב במרווחים של 8 ס”מ זה מזה וממתינים לתפיחתם עד לקוטר של 10 ס”מ.
מחממים שמן ל-150 מעלות בכלי עמוק ומטגנים את הסופגניות, כ-6 דקות מכל צד ומוציאים. מומלץ להזליף את המילוי בסופגניה בעודה חמה.
בתיאבון!
* הכותבת הינה עורכת אתר “רינונים”.