0
0
מוסיפים את השוקולד והחמאה המומסת לקצף הביצים תוך כדי ערבוב ולבסוף את הקמח עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
מצרכים
14 יח’:
500 גר’ שוקולד מריר קצוץ
500 גר’ חמאה/ מרגרינה
250 גר’ קמח
200 גר’ סוכר
6 ביצים
אופן ההכנה
ממיסים את השוקולד והחמאה בסיר אדים. בקערת המיקסר טורפים את הביצים, החלמון והסוכר עד לקבלת קצף חלש תפוח ובהיר. מוסיפים את השוקולד והחמאה המומסת לקצף הביצים תוך כדי ערבוב ולבסוף את הקמח עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
יוצקים לתבנית אפייה אישית משומנת ומקומחת (כפי שהודגם בהדרכה) כ- 2/3 גובה, ואופים בתנור שחומם מראש ל- °180 כ- 12 דק’.
הגשה
הופכים על צלחת מעטרים באבקת סוכר ומגישים מיד בליווי כדור גלידת וניל או מוס שוקולד לבן.
מתוך מתכונים לקמפוס.
תגובות
0
0