שף יניב פרטוש | Partos Yaniv

פינוקי שוקולד אישיים “הר געש”

0
0

מוסיפים את השוקולד והחמאה המומסת לקצף הביצים תוך כדי ערבוב ולבסוף את הקמח עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
פינוקי שוקולד אישיים
מצרכים
14 יח’:

500 גר’ שוקולד מריר קצוץ
500 גר’ חמאה/ מרגרינה
250 גר’ קמח
200 גר’ סוכר
6 ביצים

אופן ההכנה

ממיסים את השוקולד והחמאה בסיר אדים. בקערת המיקסר טורפים את הביצים, החלמון והסוכר עד לקבלת קצף חלש תפוח ובהיר. מוסיפים את השוקולד והחמאה המומסת לקצף הביצים תוך כדי ערבוב ולבסוף את הקמח עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.

יוצקים לתבנית אפייה אישית משומנת ומקומחת (כפי שהודגם בהדרכה) כ- 2/3 גובה, ואופים בתנור שחומם מראש ל- °180 כ- 12 דק’.

הגשה

הופכים על צלחת מעטרים באבקת סוכר ומגישים מיד בליווי כדור גלידת וניל או מוס שוקולד לבן.

מתוך מתכונים לקמפוס.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

דילוג לתוכן