0
0
מתוך מתכונים חמים לימים קרים (חורף)
מצרכים
2 תפו”א קלופים חתוכים לקוביות
5 גבעולי סלרי קצוצים דק
4 יחידות בצל ירוק קצוץ דק
נענע טרייה
2 לימונים סחוטים
½ ראש שום פרוס לפרוסות
שמן זית
אבקת מרק עוף
כמון
פלפל שחור
מלח
אופן ההכנה
מאדים קלות במעט שמן זית את תפו”א, הסלרי והחלק הלבן של הבצל הירוק. מוסיפים 2 ליטר מים ומרתיחים. מנמיכים את האש, מוסיפים את מיץ הלימון ומבשלים כ- 45 דקות. בסיר נוסף משחימים קלות בכמות נדיבה של שמן זית את פרוסות השום (כפי שהודגם בהדרכה) ומוסיפים למרק. מתבלים, טועמים ומשפרים טעם. מכבים את האש ומניחים בצד.
הגשה
מגישים בקעריות בתוספת אורז מיצרי.
strip_partam_Chef_yaniv_partush_430_01.gif
תגובות
0
0