שף יניב פרטוש | Partos Yaniv

מרק לימון חורפי

0
0

מתוך מתכונים חמים לימים קרים (חורף)
מרק לימון חורפי
מצרכים

2 תפו”א קלופים חתוכים לקוביות
5 גבעולי סלרי קצוצים דק
4 יחידות בצל ירוק קצוץ דק
נענע טרייה
2 לימונים סחוטים
½ ראש שום פרוס לפרוסות
שמן זית
אבקת מרק עוף
כמון
פלפל שחור
מלח

אופן ההכנה

מאדים קלות במעט שמן זית את תפו”א, הסלרי והחלק הלבן של הבצל הירוק. מוסיפים 2 ליטר מים ומרתיחים. מנמיכים את האש, מוסיפים את מיץ הלימון ומבשלים כ- 45 דקות. בסיר נוסף משחימים קלות בכמות נדיבה של שמן זית את פרוסות השום (כפי שהודגם בהדרכה) ומוסיפים למרק. מתבלים, טועמים ומשפרים טעם. מכבים את האש ומניחים בצד.

הגשה

מגישים בקעריות בתוספת אורז מיצרי.

strip_partam_Chef_yaniv_partush_430_01.gif

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-76

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

הדלקת המשואות יום העצמאות ה-76

תפילה ליום העצמאות 76

דילוג לתוכן