שף יניב פרטוש | Partos Yaniv

בס בעשבי תיבול רוטב טרגון

0
0

הבס גדלו במים מתוקים ובמי ים בעל יכולת הסתגלות למליחויות. הוא דג טורף מטבעו ולכן ניזון במזון עתיר חלבון מן החי הוא דג מאכל איכותי.
בס בעשבי תיבול רוטב טרגון
הבס גדלו במים מתוקים ובמי ים בעל יכולת הסתגלות למליחויות. הוא דג טורף מטבעו ולכן ניזון במזון עתיר חלבון מן החי הוא דג מאכל איכותי.

מצרכים

1 דג בס (350 ג’)
¼ חבילה רשאד
½ חבילה פטרוזיליה
¼ חבילה כוסברה
עלי טרגון
לימונים כבושים
4 שיני שום
שמן זית
שמן
מלח
פלפל

אופן ההכנה

1. ממליחים ומפלפלים את הדג.
2. ממלאים את בטן הדג בלימונים כבושים, מספר עלי טרגון ומעט שום כתוש.
3. מחממים מחבת פסים משומנת לחום גבוה וצורבים את הדג עם מעט שמן כ- 6 דקות מכל צד (כפי שהודגם בהדרכה).
4. קוצצים גס את הפטרוזיליה, הרשאד, והכוסברה. מערבבים עם קוביות של לימונים כבושים ומתבלים בשמן זית, שום ומלח ומניחים בצד.

אופן ההכנה (רוטב):

טוחנים בעזרת מעבד מזון: פטרוזיליה, טרגון, לימונים כבושים (ללא חרצנים) עם שמן זית, מלח, פלפל לבן ומעט מים.

הגשה:

מסדרים את הירק על צלחת ההגשה מעל מניחים את הדג ויוצקים את הרוטב (כפי שהודגם בהדרכה).

strip_partam_Chef_yaniv_partush_430_01.gif

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-76

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

הדלקת המשואות יום העצמאות ה-76

תפילה ליום העצמאות 76

דילוג לתוכן