אופנה

קולקציית סתיו חורף של אשה אשה 2004

0
0

רשת האופנה ’אשה אשה’ פותחת בקרוב שלוש חנויות חדשות בהשקעה של כ-750 אלף ₪ ומתכוננת להגיע ל-16 סניפים בארץ במהלך 2004 אופנת אשה אשה מעניקה גם מהנשמה. מבצע חם בלב למען הקהילה
קולקציית סתיו חורף של אשה אשה 2004
החורף של אשה אשה מציג שלוש קבוצות עיקריות: FREE היוקרתית, EVERY DAY לכל שעות היום, SXSI המפתה. האשה של אופנת “אשה אשה” נעה סביב גיל ה-30 + מצליחנית, דעתנית סקסית, שמחה ואופטימית.

TakeMeSharon_isha_isha_180_02.jpg

אופנת ’אשה אשה’ מאמינה ביצירת קולקציה לנשים שתוכלנה למצוא את מה שהן צריכות ורוצות, על מנת להיות אופנתיות תחת קורת גג אחת. מבגדים ליום יום ועד למוקפד ומחויט, תפיסת עולם הרואה תמונה שלמה.

האופנה מעוצבת ומתחדשת , מיוצרת בסדרות קטנות ומתחלפת אחת לחודשיים. החברה רשאית להפסיק את המבצע בכל עת. על פי תקנון החברה, אין כפל מבצעים, לא כולל אביזרים.

עבור כל פריט לבוש משומש שתביאי לאחת מחנויות הרשת, תקבלי תמורתו 20% הנחה על קולקציית סתיו חורף 2004 והם מבטיחים, כי הבגדים המשומשים יתרמו לאגודות של ניזקקים.

“אשה אשה” ניתן להשיג:

*רחובות קניון רחובות, *הרצליה קניון ארנה מרינה, *תל אביב קניון עזריאלי, *רמת גן קניון איילון,*הוד השרון קניון מרגליות, *חולון קניון חולון, *חיפה קניון גרנד קניון, *רעננה קניון רננים, ירושלים קניון ירושלים,הרצליה outlet, *ראשון לציון ביאליק 2, *חנות המפעל: בית טפר קומת קרקע.

רשת האופנה ’אשה אשה’ פותחת בקרוב שלוש חנויות חדשות בהשקעה של כ-750 אלף ₪ ומתכוננת להגיע ל-16 סניפים בארץ במהלך 2004

חנות חדשה נחנכה בקניון מרגלית בהוד השרון ואת היקף המכירות של ’אשה אשה’ מעריכים בקרוב ל-30 מיליון ₪ בשנה.

TakeMeSharon_isha_isha_180_01.jpg

בימים אלה, נפתחה חנות חדשה של ’אשה אשה’ – בקניון מרגלית בהוד השרון. ישראל ממו, מנכ”ל ובעלים של רשת אשה אשה: “פתיחת החנויות החדשות מהווה שלב נוסף במגמת ההתרחבות של החברה ששמה לעצמה מטרה להוביל את שוק ההלבשה לנשים במידות גדולות. בחרנו לפתוח חנויות חדשות בקניונים המובילים מתוך ראייה אסטרטגית להגיע לפריסה רחבה ככל האפשר ולהגדיל את קהל לקוחותינו”.

רשת אשה אשה הוקמה בשנת 1993 על ידי המעצבת אסתי ברוך והמנכ”ל והבעלים ישראל ממו ומגלגלת מחזור שנתי של כ-30 מיליון ₪.

הרשת מתמחה בייצור ושיווק אופנה במידות גדולות החל ממידה 42 ועד 52 ומפעילה חוג לקוחות המונה למעלה מ-100 אלף חברות. הרשת מציפה את מותגיה בין הסניפים שבבעלותה וב-120 חנויות עצמאיות המפיצות את מותגי החברה בארץ ובחו’ל.

לאחרונה, חנכה הרשת מפעל טקסטיל חדש בבית טפר בדרום תל אביב, שבהקמתו הושקעו כ-4.5 מיליון ש”ח. הרשת מעסיקה 55 עובדים במחלקות העיצוב, בקרת האיכות והשיווק ובנוסף מעסיקה כ-150 עובדי מתפרה וכ-50 עובדים בסניפים ברחבי הארץ.

(מדגמנת: שרון איילון)

* הכותבת הינה עורכת אתר “רינונים”.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן