ריבות

ריבת אתרוגים

0
0

לרגל חג הסוכות לכו מיד והשיגו לכם חצי ק”ג אתרוגים פשוטים, כי תצטרכו לפחות שלושה ימים להכנת מתכון הריבה המופלאה הזו
ריבת אתרוגים
החומרים:

חצי ק”ג אתרוגים
חצי ק”ג סוכר
הרבה מים

אופן ההכנה:

Etrog_180_001.jpg

לרחוץ את האתרוגים, לחתוך אותם (עם הקליפה) לפלחים בעובי 0.75 ס”מ – להשרותם במים ולהכניסם למקרר.

בשלושת הימים הבאים, יש להחליף את המים (פעמיים ביום) להסרת מרירות האתרוג.

בתום היום השלישי, יש להרתיח את האתרוגים במים נקיים, לשפוך את המים ולחזור על פעולה זו.

לסנן את האתרוגים, להכניסם לסיר עם חצי כוס סוכר ולהביא לרתיחה – על אש קטנה.

להמשיך להרתיח על אש קטנה 45-60 דקות עד שהריבה תקבל צבע דבשי וצמיגות דבשית.

את הצמיגות כדאי לבדוק ע”י מזיגת כף לצלוחית כך שתתקרר מעט בתום הבישול, יש להכניס את הריבה לצנצנת זכוכית רחוצה היטב ולסגור – את הפקק.

בהצלחה וחג שמח.

מובא מתוך האתר המומלץ לחגים: “שיטים” – מכון החגים הקיבוצי “חגים”

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-76

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

הדלקת המשואות יום העצמאות ה-76

תפילה ליום העצמאות 76

דילוג לתוכן