אין מתאימים מתפוחים אפויים לשמש בארוחות החג
בראש השנה, נהוג לאכול מאכלים מתוקים וכן מאכלים ממולאים. היות שגם תפוח-עץ הוא מסמלי החג – אין מתאימים מתפוחים אפויים, לשמש בארוחות החג.
החומרים:
10 תפוחים ירוקים מתוקים (דלישס או חרמון)
100 גרם צימוקים כהים
50 גרם אגוזי מלך
כפית סוכר חום
כפית קינמון
אופן ההכנה:
1. מוציאים את ליבות התפוחים וכדי למנוע התבקעות בעת האפייה, קולפים פס צר סביב מרכז התפוח באמצעות מקלף ירקות.
2. שוברים את האגוזים לפיסות ומערבבים עם הצימוקים.
3. ממלאים את התפוחים בתערובת הצימוקים והאגוזים.
4. בוזקים סוכר וקינמון מעל לכל תפוח, ומסדרים בתבנית אפייה.
5. אופים בחום בינוני למשך 45 דקות.
6. מגישים חם או קר.
באדיבות אתר אנונימוס.
Add Comment