ראש השנה

לקראת ראש השנה – תפוחים אפויים

0
0

אין מתאימים מתפוחים אפויים לשמש בארוחות החג
בראש השנה, נהוג לאכול מאכלים מתוקים וכן מאכלים ממולאים. היות שגם תפוח-עץ הוא מסמלי החג – אין מתאימים מתפוחים אפויים, לשמש בארוחות החג.

החומרים:
10 תפוחים ירוקים מתוקים (דלישס או חרמון)
100 גרם צימוקים כהים
50 גרם אגוזי מלך
כפית סוכר חום
כפית קינמון

אופן ההכנה:
1. מוציאים את ליבות התפוחים וכדי למנוע התבקעות בעת האפייה, קולפים פס צר סביב מרכז התפוח באמצעות מקלף ירקות.
2. שוברים את האגוזים לפיסות ומערבבים עם הצימוקים.
3. ממלאים את התפוחים בתערובת הצימוקים והאגוזים.
4. בוזקים סוכר וקינמון מעל לכל תפוח, ומסדרים בתבנית אפייה.
5. אופים בחום בינוני למשך 45 דקות.
6. מגישים חם או קר.

באדיבות אתר אנונימוס.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן