שיפור ניכר חל במצבו של החייל שנפצע קשה מאוד בפיגוע בקפה “לונדון” בנתניה, לפני כחצי שנה
ארגון JFCS – Jewish Family aChildren’s Society מבוסטון בארה”ב, באמצעות נשיאתו, הגב’ אינה פיינברג העניק השבוע – צ’ק בגובה של עשרות אלפי שקלים לטובתו של החייל גיל קופרמן, שנפגע כשעצר בגופו את המחבל בקפה “לונדון” בנתניה. התרומה הועברה לחייל באמצעות קרן נתניה.
coffie_london_natnya_180_01.jpg
יש לציין, כי בעקבות הפיגוע הגדירו הרופאים את מצבו של החייל כקשה ביותר והרופאים אף חששו שלא יוכל ללכת, אבל לאחרונה, השתפר מאוד מצבו והוא …. רץ בעזרת הליכון.
החייל כבר שוחרר לביתו והוא מגיע מדי יום ביומו לטיפולי פיזיותרפיה בביה”ח הדסה הר הצופים.
בעת הענקת הצ’ק – הביעה אביבה, אימו של החייל הפצוע, התרגשות גדולה מהיחס הבלתי שגרתי ומהחום הרב שהעיר נתניה ומרים פיירברג בראשה, מעטירים על בנה.
היא ציינה את ראש העירייה, שדאגה לבקר אותו בבית החולים וממשיכה להתעניין במצבו. היא ציינה את בעלי העסקים במדרחוב (סמוך למקום הפיגוע) שמתקשרים מדי יום ואת בעל “קפה לונדון” שבא לבקרו. “ההתעניינות בלתי פוסקת וזה מחמם את הלב” ציינה.
ראש העירייה, פיירברג, שהייתה על קו הטלפון, שוחחה עם גיל ועם אימו שיחה נרגשת וחמה והשביעה את אביבה שלא תשכח להזמין אותה לרקוד בחתונתו של גיל.
בצילום למעלה: זירת הפיגוע (צילום: רויטרס).