כאשר הבחירות בפתח…
עיריית נתניה, ביחד עם חל”ת ונציגי מע”ץ ומשרד התחבורה חנכו ביום ראשון, כביש המחבר את אזור התעסוקה הדרומי של נתניה – קריית ספיר עם כביש החוף.
103X133_miram_01.jpg
הדרך היורדת מגשר השלום חוסכת ליוצאים מאזור התעסוקה הדרומי לכיוון צפון את הצורך לעבור דרך צומת פולג העמוס.
עלות הפרוייקט 4 מיליון שקלים, במימון משרד התחבורה.
את הפרוייקט תכננה וניהלה החברה לפיתוח נתניה. הביצוע הופקד בידי מע”ץ.
ה”רמפה” כפי שהיא מכונה, היא ראשיתו של פרוייקט הפיכת גשר השלום למחלף כניסה ויציאה נוסף אל העיר וממנה. כבר עתה, נמצאת בשלבים מתקדמים הקמתה של הרמפה הדרומית – כביש שיאפשר כניסה מכביש החוף, אל אזור התעסוקה לבאים מכיוון תל אביב. העבודות נמצאות בעיצומן ותסתיימנה בתוך מספר חודשים.
ראש עיריית נתניה מרים פיירברג, אומרת כי פתיחת החיבור החדש הוא אחד ממספר פרוייקטים חשובים ביותר בתחום התשתית התחבורה שמקדמת עיריית נתניה – פרוייקטים שיהפכו את אזורי התעסוקה של העיר למבוקשים ביותר במדינת ישראל.
גשר השלום יהפוך בתוך מספר חודשים לא רב כך, מקווים למחלף מלא כאשר תתאפשר ממנו יציאה לכיוון תל אביב. יש לציין, שמחלף השלום, הוא אחד התנאים החשובים להקמת האצטדיון העירוני לכדורגל, העומד להיות מאושר בועדה המחוזית לתכנון ובנייה.
מחלף השלום, גם יאפשר בסופו של דבר את חיבור כביש החוף, לשכונות קריית השרון וקריית רבין ומשכנות זבולון.
Add Comment