ארגון מגדלי הבקר לבשר והתאחדות מגדלי הבקר בישראל
מקים ארגון על חדש למפטמי בקר
ארגון על של כלל מפטמי הבקר בארץ יוקם כחלק מארגון מגדלי הבקר לבשר במרעה (אמב”ל) והתאחדות מגדלי הבקר בישראל
101X133_dayan_001.jpg
הארגון יכלול את 600 מפטמי הבקר בארץ, חלקם משלוחות הבקר לחלב, חלקם משלוחות הבקר לבשר וחלקם בקר מיבוא. חיים דיין, מנכ”ל ארגון מגדלי הבקר לבשר במרעה, אומר כי הארגון עתיד לטפל בכל נושא המו”פ (מחקר ופיתוח) בעיקר בנושאי הכשרות והבריאות ובתחום שידרוג טיב ואיכות בשר הבקר.
עוד מוסיף דיין, בצילום משמאל, כי בנוסף ייצג ארגון המפטמים החדש את המגדלים מול המפעלים הגדולים שעוסקים בתחום (חלקם נמצאים בהקמה כמו המפעל החדש של תנובה בבית שאן), יטפל בשיווק מאורגן ויעיל של בשר הבקר ויהיה מעורב יותר בנושא ייצור הבקר בכדי שלצרכן הישראלי יהיה בשר ברמה גבוהה על פי דרישתו.
“כלל ענף הבקר, נערך לייצור ושיווק בשר בקר טרי על פי צרכי הקהל, משודרג ואיכותי יותר. בנוסף אנו מנסים למצוא את הדרכים החוקיות להסדיר ברשתות השיווק את נושא מכירת בשר הבקר הטרי.
“ישנן רשתות שיווק המוכרות בשר בקר מופשר כטרי במחיר זהה, מה גם שאיכות הבשר הקפוא ירודה מבשר בקר טרי. אין ספק שהצרכן הישראלי מבין יותר מבעבר בבשר טרי איכותו וטעמו ואנו מקווים להצליח בנושא הזה. ברגע שהצרכן הישראלי ידרוש איכות רשתות השיווק יאלצו לעמוד בדרישות האלו” – אומר דיין.
עוד מוסר דיין, כי לארגון המפטמים יהיה ייצוג במועצות הבשר והחלב. היקף מכירות בענף כ-400 מיליון ₪ בשנה.
Add Comment