29 – 3 באוגוסט 2003:
חגיגות בציר – “מוסיקה גורמה ויין” עם מיטב השפים במלון מצפה הימים בשיתוף יקבי רמת הגולן
לקראת עונת בציר הענבים בגליל ובגולן, פותחים מלון מצפה הימים ויקבי רמת הגולן את חגיגות הבציר “מוסיקה גורמה ויין” שיימשכו מה-3 באוגוסט ועד ה-29 באוגוסט.
207X270_id=2552_01.jpg
מלון “מצפה הימים” חבר במועדון “רלה שאטו”, מותג איכותי ייחודי בעולם בנושא גורמה ותיירות, שחברים בו רק מספר מלונות בוטיק ומסעדות יוקרה בעולם – מוביל את נושא איכות מזון יין ותרבות.
במלון מצפה הימים מגדלים על 100 דונם של גינות תבלין וירקות ובוסתני פרות אורגניים וטריים, המשמשים מרכיב מרכזי בתפריט המלון.
במהלך חגיגות הבציר – “מוסיקה גורמה ויין” במצפה הימים – יוכלו האורחים להשתתף בבציר ענבים לילי, ביקבי רמת הגולן, טעימות יין (בכוסות רידל) ומפגש עם יינן, מסיבות תה בלובי המלון, סיורים קולינאריים בגינה האורגנית, יריד יין וגבינות, וסדנאות בישול בטבע עם ניסים קריספיל.
* סדנאות בישול עם בכירי השפים: מיקה שרון, ממסעדת מיקה לארוחת טעימות, עמית בר ודרור פילץ, לארוחה “מעושנת”, ארז קומורובסקי, בסדנת בישול, שירי פרידמן מ”שירי ביסטרו” בסדנת בישול, חיים טיבי, שף מסעדת “מוסקט” במצפה הימים, מארח את השף עזרא קדם ממסעדת ארקדיה לארוחת טעימות, אידי ישראלוביץ ממסעדת אידי, מאיה דרין – סדנת שוקולד, סנא ממסעדת ג’סקלה בגוש חלב, ראזלה – סדנת בישול בדואי, ירון קסטנבאום, מפוד ארט בארוחת טעימות, ניר צוק ממסעדת קורדליה – סדנת בישול, השף עמית בר, ממצפה הימים מארח את השף אנטוניו מנסה לארוחת טאפס, איילת לטוביץ, סדנת בישול צמחוני, יואב בלחסן – גבן המלון, סדנה להכנת גבינות ועוד.
* הרצאות: “הצצה לתרבות האוכל בעולם דרך שווקים” עם נלי שפר, “סקס בריאות ואוכל” עם ד”ר סדובסקי, “דרך הבשמים” עם ניסים קריספיל, “שמן הזית איכויות ובישול” עם אורי שגיא, הרצאות וסיורים עם יינן, ייקבי גולן.
* מופעי מוסיקה: באווירת הלילה הקסומה תחת כיפת השמיים -דיויד ברוזה, אושיק לוי, ריקי גל, שרל’ה שרון, עליזה אביב, גבי ברלין בשירי ארץ ישראל, מופע מיטב שירי שלישיית גשר הירקון המחודשת.
מבצעים מיוחדים לאירועי ”מוסיקה גורמה ויין” ולחודש אוגוסט – מחיר לזוג ללילה על בסיס חצי פנסיון – 1400 ₪.
למזמינים אירוח באמצע השבוע (ימים א’ עד ד’) לשני לילות על בסיס חצי פנסיון, ייהנו מהנחה של 10% או- מטיפול של 45 דקות לחדר.
מבצע מוצ”ש: המזמינים לילה במוצ”ש ייהנו מהנחה של 20% הנחה על מחירי מחירון (קבלת חדרים במוצ”ש בשעה 17:00)
לאורחי המלון – ההרצאות, הסדנאות והמופעים באירועי “מוסיקה גורמה ויין” ללא תשלום נוסף, למעט ארוחות הטעימות במסעדת מוסקט.
ארוחות טעימות ב”מוסקט”, פתוחות לקהל הרחב במחיר 200 ₪ לאדם, בהזמנה מראש.
לאורחים מבחוץ – המופעים והסדנאות המוסיקליים- 50 ₪ לאדם (בהזמנה מראש).
Add Comment