Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

תה אפרסקים עם בזיליקום ונענע ספרדית

0
0

הודות לניחוחם הערב, משמשים עלי הבזיליקום והנענע בתערובות של משאות שונים ומעניקים להם הן מניחוחם והן מטעמם .

nana_bazikikum_pitches_drink_100.jpg

שילוב הטעמים שבין הבזיליקום, האפרסקים והנענע יוצר משקה מיוחד בטעמו

החומרים:

2 שקיות תה תפוזים/ תפוחים.
¼ כוס עלי בזיליקום .
¼ כוס עלי נענע ספרדית.
2 כוסות נקטר אפרסקים.

אופן ההכנה:

מניחים את שקיות התה בקנקן, עם התבלינים ומוסיפים 2 כוסות מים רותחים ומשהים כ-5 דקות.

מסננים ומצננים היטב. מערבבים עם הנקטר.

אופן ההגשה:

מומלץ להגיש בכוסות זכוכית שקופות וגבוהות עם קרח ועלה נענע ספרדית. נפלא ומומלץ.

_______

* חנוך (חני) פרבר (שנים; 1952 – 27 בספטמבר 2005) היה שף, עיתונאי אוכל ומחבר ספרי בישול ישראלי.

יהי זכרו ברוך.

מובא באדיבות משתלות יגור

תגובות
0
0



Exit mobile version