0
0
הודות לניחוחם הערב, משמשים עלי הבזיליקום והנענע בתערובות של משאות שונים ומעניקים להם הן מניחוחם והן מטעמם .
nana_bazikikum_pitches_drink_100.jpg
שילוב הטעמים שבין הבזיליקום, האפרסקים והנענע יוצר משקה מיוחד בטעמו
החומרים:
2 שקיות תה תפוזים/ תפוחים.
¼ כוס עלי בזיליקום .
¼ כוס עלי נענע ספרדית.
2 כוסות נקטר אפרסקים.
אופן ההכנה:
מניחים את שקיות התה בקנקן, עם התבלינים ומוסיפים 2 כוסות מים רותחים ומשהים כ-5 דקות.
מסננים ומצננים היטב. מערבבים עם הנקטר.
אופן ההגשה:
מומלץ להגיש בכוסות זכוכית שקופות וגבוהות עם קרח ועלה נענע ספרדית. נפלא ומומלץ.
_______
* חנוך (חני) פרבר (שנים; 1952 – 27 בספטמבר 2005) היה שף, עיתונאי אוכל ומחבר ספרי בישול ישראלי.
יהי זכרו ברוך.
מובא באדיבות משתלות יגור
תגובות
0
0