Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

טרייפל פנטה – אפרסקים

0
0

מנה מעניינת לשעת ה”תה” במקום הקפה ועוגה המקובלים.

101X133_Afrskd_03.jpg

החומרים:

חצי ליטר מים,
שקית ג’לי בזק תות-שדה או דובדבנים,
עוגה אנגלית,
1 ק”ג אפרסקים,
כוסית ליקר דובדבנים,
שקית שמנת מתוקה,
חצי בקבוק יין לבן,
200 גרם סוכר.

אופן ההכנה:

מכינים את הג’לי, יוצקים בכוסות עד שליש הגובה ומקררים.

חותכים את העוגה לקוביות ומוסיפים מעל הג’לי המוצק.

מבשלים את האפרסקים כחתוכים לקוביות ביין השולחני הלבן והסוכר במשך 5 דקות.

מסננים, מצננים ומוסיפים מעל קוביות העוגה.

מוסיפים מעט ליקר שרי ומקשטים בשמנת מוקצפת.

המתכון מובא מתוך אתר מועצת הפירות

תגובות
0
0



Exit mobile version