0
0
חצאי אפרסקים בסירופ תות שדה ושקדים קצוצים
החומרים:
6 אפרסקים גדולים,
8 כפות סוכר,
1 כפית תמצית וניל,
4 כוסות מים,
1 חבילת גדולה וניל,
2 כפות שקדים קצוצים.
החומרים לרוטב:
1 כוס סירופ,
2 כפות שטוחות אבקת פודינג תות-שדה,
חצי כפית ליקר פירות.
101X133_Afrskd_03.jpg
אופן ההכנה:
קולפים את האפרסקים ומחלקים לשניים. מרתיחים את המים עם הסוכר והווניל, מוסיפים את האפרסקים, מבשלים כ-20 דקות ומצננים.
מכינים רוטב על-ידי בישול כוס אחת מהסירופ עם מעט פודינג תות-שדה.
כשהרוטב מצטנן, מוסיפים את הליקר. שמים בצלחת שכבת גלידת וניל ומעליה את חצאי האפרסקים הקרים, יוצקים את הרוטב החם ומפזרים שקדים.
המתכון מובא מתוך אתר מועצת הפירות
תגובות
0
0