Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

אפרסקי מלבה

0
0

חצאי אפרסקים בסירופ תות שדה ושקדים קצוצים
החומרים:

6 אפרסקים גדולים,
8 כפות סוכר,
1 כפית תמצית וניל,
4 כוסות מים,
1 חבילת גדולה וניל,
2 כפות שקדים קצוצים.

החומרים לרוטב:

1 כוס סירופ,
2 כפות שטוחות אבקת פודינג תות-שדה,
חצי כפית ליקר פירות.

101X133_Afrskd_03.jpg

אופן ההכנה:

קולפים את האפרסקים ומחלקים לשניים. מרתיחים את המים עם הסוכר והווניל, מוסיפים את האפרסקים, מבשלים כ-20 דקות ומצננים.

מכינים רוטב על-ידי בישול כוס אחת מהסירופ עם מעט פודינג תות-שדה.

כשהרוטב מצטנן, מוסיפים את הליקר. שמים בצלחת שכבת גלידת וניל ומעליה את חצאי האפרסקים הקרים, יוצקים את הרוטב החם ומפזרים שקדים.

המתכון מובא מתוך אתר מועצת הפירות

תגובות
0
0



Exit mobile version