0
0
המישמש, מצטיין בשיעור רב של קרוטין, שהופך בגוף לוויטמין A וכן הוא עשיר באשלגן. עכשיו תוציאו ממנו גם מרכיבים תזונתיים ועוגת מישמש בסטייל, תוך שעה וקצת.
mishmish_t180k-n_01.jpg
חומרים:
4 כוסות קמח
5 ביצים מופרדות
150 גרם חמאה
150 גרם מרגרינה
1 ½ ק”ג מישמשים מגולענים
1 כוסות סוכר.
אופן ההכנה:
מערבבים יחד קמח, חלמונים, חמאה ומרגרינה ומתקבל בצק שמתפורר מעט. שוטחים שלושה רבעים מהבצק על תבנית גדולה 03-04 ס”מ.
מניחים מעל את חצאי המישמשים, זה ליד זה, כשהצד הפתוח כלפי מטה.
מקציפים את החלבונים לקצף חזק.
תוך כדי הקצפה מוסיפים כוס סוכר ושוטחים על המישמשים.
לבצק הנותר מוסיפים רבע כוס סוכר ומפוררים על הקצף.
אופים כשעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 170 מ”צ.
המתכון מתוך אתר מועצת הפירות
תגובות
0
0