קינוחים

גלידת מישמש

0
0

מתכון למצנן מהיר וטעים
חומרים:

250 גרם מישמשים מיובשים או 500 גרם מישמשים טריים
2 כוסות מים
1 כוסות סוכר
2 כפות מיץ לימון.

אופן ההכנה:

101X133_mishmish_id=2206_02.jpg

מכסים את המישמשים המיובשים במים רותחים ושורים למשך שעתיים.

מסננים את השמשים ושומרים את המים או רוחצים את המישמשים הטריים ומוציאים את הגלעינים. מביאים 3 כוסות מי מישמשים או מים לידי רתיחה בסיר.

מוסיפים את המישמשים ואת הסוכר ומבשלים במשך 15 דקות, אם משתמשים בפירות מיובשים, או 5 דקות לפירות טריים. מצננים.

מעבירים את המשמשים עם הסירופ דרך מסננת או מערבלים בבלנדר. מוסיפים מיץ לימון ויוצקים את התערובת למגש קוביות קרח.

מקפיאים במשך 3 שעות בתא ההקפאה של המקרר או במקפיא. שוטפים את מגשי קוביות הקרח תחת זרם מים, במשך מספר שניות ומוציאים את הקוביות הקפואות.

מחלקים בין כוסות ההגשה.

המתכון מובא מתוך אתר מועצת הפירות

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן