Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

מטבל גבינה ואננס מתובל

0
0

זה לא מה שאתם חושבים, זהו מטבל אמריקני שונה, מתוק חריף ומענג. הגישו בתוספת קרקרים או פיסות מלפפון, סלרי וגזר, כמו בארה”ב. נפלא למלא בתערובת חצאי פלפלים בהירים, ירוקים
מוצרים:

200 גרם אננס משומר, מסונן
100 גרם קונפיטורת תפוחים או אגסים או אחרת (אך לא של פירות אדומים)
2 כפות חרדל
50 גרם חזרת
200 גרם גבינת שמנת
פלפל גרוס טרי
כמה טיפות רוטב טבסקו, לפי טעמכם.

אופן ההכנה:

קוצצים את האננס. מערבבים את כל החומרים ושומרים בכלי סגור עד להגשה.

מתוך “משפחה, חברים ואוכל טוב” של נירה רוסו/ בהוצאת מועצת החלב צילומים: גבי סמלסון ויוסי סליס. מתכונים חלביים נוספים מופיעים באתר מועצת החלב באינטרנט: www.milk.org.il צילום: גבי סמלסון.

למאגר המתכונים של כאן נעים – לחצו כאן

תגובות
0
0



Exit mobile version