גלידה מדהימה במגוון טעמים: יוגורט פיסטוק – תפוז או תות או ליצ’י או כל טעם שתרצו
207X270_id=2185_01.jpg
קחו, אבל מיד, יוגורט פיסטוק – תפוז או תות או ליצ’י או כל טעם שתרצו.
בעצם, קחו שלושה גביעים כאלה.
הוסיפו להם קצפת יציבה ממכל אחד של שמנת, כמה טיפות תמצית שקדים וכף אחת של ליקר תפוזים (קירסאו, טריפל- סק או גרנד מרנייה ואפילו קוואנטרו).
הוסיפו גם שני חלמונים טרופים היטב, מעורבים בליקר ובמעט יוגורט.
הקפיאו.
הוציאו מהמקפיא כעבור שעה, טירפו מעט במזלג והקפיאו שוב.
לתוספת רושם, עטרו בפקנים סיניים מסוכרים, קצוצים גס.
בתיאבון.
מתוך “משפחה, חברים ואוכל טוב” של נירה רוסו/ בהוצאת מועצת החלב צילומים: גבי סמלסון ויוסי סליס. מתכונים חלביים נוספים מופיעים באתר מועצת החלב באינטרנט: www.milk.org.il.
למאגר המתכונים של כאן נעים – לחצו כאן
Add Comment