Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

מאפה מלחם חמים וגבינה

0
0

מאפה מלחם חמים וגבינה, הוא מאכל פשוט וטעים, קל מאד להכנה ומצטרף בלי בעיה למחלקת “לנצח את היום”

430_id=2184_01.jpg

מוצרים:

10 פרוסות לחם לבן לא טרי, בלי הקרום
6 פרוסות גבינה צהובה משובחת
2 ביצים
כוס חלב (או שמנת מתוקה)
חמאה

אופן ההכנה:

1. משמנים בנדיבות כלי פיירקס חסין אש בחמאה. מרפדים את תחתיתו ב-5 מפרוסות הלחם.
2. מניחים על הפרוסות את הגבינה ועליה את יתר פרוסות הלחם.
3. טורפים ביצים וחלב (או שמנת) ויוצקים על הכל. מניחים לעמוד חצי שעה.
4. מנקדים במעט חמאה ואופים חצי שעה ב-180 מעלות צלסיוס. מגישים חמים וכדאי לצרף סלט ירוק.

מתוך “משפחה, חברים ואוכל טוב” של נירה רוסו/ בהוצאת מועצת החלב צילומים: גבי סמלסון ויוסי סליס. מתכונים חלביים נוספים מופיעים באתר מועצת החלב באינטרנט: www.milk.org.il צילום: גבי סמלסון.

למאגר המתכונים של כאן נעים – לחצו כאן

תגובות
0
0



Exit mobile version