דברי מאפה

מאפה מלחם חמים וגבינה

0
0

מאפה מלחם חמים וגבינה, הוא מאכל פשוט וטעים, קל מאד להכנה ומצטרף בלי בעיה למחלקת “לנצח את היום”
מאפה מלחם חמים וגבינה
430_id=2184_01.jpg

מוצרים:

10 פרוסות לחם לבן לא טרי, בלי הקרום
6 פרוסות גבינה צהובה משובחת
2 ביצים
כוס חלב (או שמנת מתוקה)
חמאה

אופן ההכנה:

1. משמנים בנדיבות כלי פיירקס חסין אש בחמאה. מרפדים את תחתיתו ב-5 מפרוסות הלחם.
2. מניחים על הפרוסות את הגבינה ועליה את יתר פרוסות הלחם.
3. טורפים ביצים וחלב (או שמנת) ויוצקים על הכל. מניחים לעמוד חצי שעה.
4. מנקדים במעט חמאה ואופים חצי שעה ב-180 מעלות צלסיוס. מגישים חמים וכדאי לצרף סלט ירוק.

מתוך “משפחה, חברים ואוכל טוב” של נירה רוסו/ בהוצאת מועצת החלב צילומים: גבי סמלסון ויוסי סליס. מתכונים חלביים נוספים מופיעים באתר מועצת החלב באינטרנט: www.milk.org.il צילום: גבי סמלסון.

למאגר המתכונים של כאן נעים – לחצו כאן

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן