Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

עוגת גבינה קלאסית עם פירורים

0
0

לרגל חג השבועות

cheese_cake_180k-n_01.jpg

מוצרים לבצק:

1 חלמון
70 גרם חמאה
1 עד ¼ 1 כוסות קמח תופח
2 כפות שמנת חמוצה
1 שקית סוכר וניל
3 כפות סוכר

למלית:

1 ק”ג גבינה לאפיה
עם צימוקים או בלעדיהם.

אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל חומרי הבצק לתערובת אחידה. מצננים במקרר שעה. מפרישים שליש מכמות הבצק.
2. מרפדים בשני שליש הבצק תבנית עגולה (26) ומשומנת. ממלאים בגבינה.
3. מחזירים את שליש הבצק למעבד מזון + כ-2 כפות קמח רגיל. כשנוצרת תערובת פירורית, בוזקים אותה על הגבינה.
4. אופים שעה ב-180 מעלות צלסיוס. מצננים 12 שעות לפחות.

מתוך “משפחה, חברים ואוכל טוב” של נירה רוסו/ בהוצאת מועצת החלב צילומים: גבי סמלסון ויוסי סליס. מתכונים חלביים נוספים מופיעים באתר מועצת החלב באינטרנט: www.milk.org.il צילום: גבי סמלסון.

למאגר המתכונים של כאן נעים – לחצו כאן

תגובות
0
0



Exit mobile version