אירוח בלבן ספר חדש (לא רק) לשבועות מ”בית על השולחן”
סופגניות אוכלים בחנוכה. אוזני המן – בפורים, ותפוחים בדבש – בראש השנה. גבינות ומאכלי גבינות עולים על ראש השולחן בחג השבועות ונשארים איתנו כל השנה.
על כן, אסופת המתכונים בספר תשמש אתכם להכנת ארוחת מזנון בחג, ובאותה מידה תתאים לבראנצ‘ של שבת, לארוחת חברים על המרפסת וגם לארוחת ערב חלבית אלגנטית.
הספר יוצא לאור בסדרת “פינת אוכל” של “על השולחן”. הספר כולל מתכונים מנצחים, על בסיס גבינות ומוצרי חלב לכבוד חג השבועות: עוגות גבינה בסגנונות שונים, קינוחים קלילים, קישים ופשטידות, ירקות עם גבינות, רטבים לפסטה ועוד.
101X133_id=2127_01.jpg
מרק חצילים יוגורט ונענע, בוואריה (הדבר האמיתי!) בוריקטס חצילים וגבינה מלוחה, פרז‘לדה (התשובה התורכית לג‘חנון), פבלובה לממהרים, עוגות גבינה (קרות ואפויות, עם פירות וגם עם שוקולד), טמפורה גבינת עיזים, קציפת חצילים, מרק טרטור (דווקא עם קישואים), כיכר גבינה אפויה, קיש גבינת עיזים ורוזמרין, מאפינס תירס וגבינה חריפה, פסטה קבלת שבת (שמכינים מפסטה “מאתמול”, פחזניות עם שלוש מליות מתוקות …ועוד ועוד.
המתכונים קלים להכנה ומתאימים לאירוח חגיגי וגם לבישול יומיומי. המאכלים והמאפים נבחרו מתוך שלל המתכונים שהתפרסמו במגזין.
לצד המתכונים, משולבים טיפים ועצות שיבטיחו הצלחה כבר בהכנה ראשונה, וכן “סיפורי גבינה” – מקשקבל ועד מוצרלה, קממבר ופרמזן.
פרק נפרד בספר מוקדש לאירוח על בסיס גבינות, התאמת גבינות ויין, קנייה, אחסון וטיפול בגבינות. הספר יוצא לאור בשיתוף רשת סטימצקי, עכשיו, במחיר מיוחד בחנות.