Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

המרכז הרפואי הלל יפה – שפים ברפואה ומעתה גם אשפים באיכות האוכל

0
0
שף גרשון קיגל

בתחרות של ’אורלי וגיא’ תוכנית הבוקר היומית (9:00-6:30) בטלוויזיה בהנחיית אורלי וילנאי וגיא מרוז, המשודרת במסגרת ’חדשות 10’ בשידור חי, שהתקיימה אתמול (יום א’ 06.09.15) עם שלושה שפים של שלושה בתי חולים בארץ; בית החולים סורוקה, בית החולים איכילוב ו’המרכז הרפואי הלל יפה’ שבעיר חדרה, זכה במקום הראשון השף ומנהל המטבח הנכנס של ביה”ח “הלל יפה” מר גרשון קיגל.

■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו ל’כאן נעים’ ב’פייסבוק’ או ב’טוויטר’.

מטרת התחרות הייתה להכין שתי מנות אוטנטיות מתוך תפריט בית החולים. השף גרשון קיגל מ”הלל יפה” הכין מנת שישי ערב; עוף צלוי ברוטב טריאקי ושומשום לצד מנת בורגול מאודה וירקות קלויים, אנטי פסטי ומנת צהריים שכללה; חזה הודו ממולא לצד פירה תפו”א ובטטה ושעועית ירוקה וצהובה מוקפצת.

המתחרה מ’בית החולים איכילוב’ הכין מנת טופו וסויה ובית החולים ’סורוקה’ הכין המתחרה גם כן עוף צלוי ו-סלמון עם ירקות מוקפצים.

שופטי התחרות של תוכנית הטלוויזיה “אורלי וגיא” והשף ניר צוק, בחרו פה אחד במנות השף של המרכז הרפואי הלל יפה-חדרה, שזכה כשף עם רמת ההגשה האסטטית ביותר וכמובן המנות הטעימות ביותר.

השף גרשון קיגל, עובד במרכז הרפואי הלל יפה משנת 1996 ובחודש יולי האחרון, התמנה למנהל המטבח של בית החולים. המטבח של השף קיגל, מונה 65 עובדים ואנשי צוות ומוציא כ-1500 מנות ביום.

המרכז הרפואי הלל יפה הוא בית חולים ממשלתי, השוכן במבואותיה המערביים של העיר חדרה, ומשרת אוכלוסייה של כשלוש מאות ושמונים אלף תושבים, במרחב המשתרע מ-זכרון יעקב בצפון, עד נתניה בדרום, מחוף הים התיכון במערב ועד אום אל-פאחם והקו הירוק במזרח.

■ מצאתם טעות בכתבה, זה לא נעים! תלחצו כאן ספרו לנו ונתקן.

תגובות
0
0



Exit mobile version