Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

נתניה, הוכתרה כמצטיינת ומובילה בתחום המיחזור

0
0

84% מתושבי העיר נתניה ממחזרים ◄ ראש העיר נתניה, הגב’ מרים פיירברג-איכר, אשר התבשרה בתוצאות המעודדות, אמרה, כי; “אני גאה בתושבי העיר, הלוקחים חלק פעיל במהפכת המיחזור ומבקשת להודות לכל אחד ואחד מהתושבים התורמים לאיכות הסביבה של כולנו”.

נתניה, הוכתרה כמצטיינת ומובילה בתחום המיחזור

נתניה היא מעתה גם בירת המיחזור, כך עולה, על פי נתוני הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה, המעידים, כי 84% מתושבי העיר נתניה, ממחזרים. ב’אגף לאיכות הסביבה של עיריית נתניה’ לא מסתירים את שביעות רצונם מן התוצאות ואף גאים בהם.

■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו ל’כאן נעים’ ב’פייסבוק’ או ב’טוויטר’.

נתניה היא הראשונה מבין הרשויות במדינה שהכריזה על אימוץ סדר יום ל’קיימות עירונית’ ומשקיעה משאבים רבים בקידום פיתוח בר קיימא. בתוך כך, השלימה עיריית נתניה את מהפכת המיחזור עם פריסת ’פחים להפרדת פסולת’ ברחבי העיר – וזאת להנגשת מ’כלי המיחזור’ לתושבים.

דניאל שלי, ממשרד דוברת עיריית נתניה, מסרה לפורטל ’כאן נעים | kan-naim | אתר האינטרנט של כל המדינה’ | סקירת חדשות ואירועים ב’רשויות מקומיות’, כי; “כמו כן, מקיימת העירייה, פעילות ענפה סביב נושא ה’מיחזור’, לרבות תכניות חינוכיות במערכת החינוך בנושאים סביבתיים, השתלמויות למנהלים, מורות וגננות, לצד פעילויות הסברה, חלוקת שקיות לאיסוף פסולת, חלוקת עלוני הסברה, מפגשי שיתוף ציבור, אירועים קהילתיים בנושאים סביבתיים ועוד”.

ראש העיר נתניה, הגב’ מרים פיירברג-איכר, אשר התבשרה בתוצאות המעודדות, אמרה, כי; “אני גאה בתושבי העיר הלוקחים חלק פעיל ב”מהפכת המיחזור” ומבקשת להודות לכל אחד ואחד מהתושבים התורמים לאיכות הסביבה של כולנו”.

נתניה היא עיר מבטיחה ומקיימת והעירייה משקיעה משאבים רבים בקידום פיתוח בר קיימא, בהטמעת תהליכי חיסכון במשאבי טבע ובטיפוח שמורות הטבע ו”הריאות הירוקות” של העיר, כחלק מן המדיניות הסביבתית של נתניה, ומתוך אמונה, כי הקשר ל-ערכי טבע ונוף, הינו נדבך חשוב באיכות החיים של התושבים בעיר”. סיכמה ראש העיר נתניה, הגב’ פיירברג-איכר.

■ מצאתם טעות בכתבה, זה לא נעים! תלחצו כאן ספרו לנו ונתקן.

תגובות
0
0



Exit mobile version