בעל תחנת מעבר של פסולת בניין ובעל משאית העוסק בפינוי פסולת בניין, מואשמים, על ידי המחלקה המשפטית של עיריית חדרה, כי לא פעלו להקמת תשתיות המחויבות עפ”י חוק, למניעת זהום אוויר ומפגעי ריח וזיהמו את הסביבה בהשלכת ’פסולת בניין’.
חדרה, קבלנים לכלכו את הסביבה בפסולת בניין, קיבלו כתבי אישום
לתנופת הבנייה המאוצת והמבורכת בעיר חדרה, יש מחיר למלכלכים ולמזהמים. היועצת המשפטית של עיריית חדרה עורכת הדין שרון אנגל, החליטה לנקוט יד קשה במפרי החוק הנוגעים לאיכות הסביבה בשטח שיפוטה של העיר חדרה והורתה לאחרונה, למחלקה המשפטית בעיריית חדרה, להגיש נגד שני מפרי חוק; בעל תחנת מעבר של פסולת בניין ובעל משאית, העוסק בפינוי פסולת בניין, כתבי אישום חמורים.
■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו ל’כאן נעים’ ב’פייסבוק’ או ב’טוויטר’.
כתב אישום אחד הוגש כנגד בעל תחנת מעבר של פסולת בניין, המשמש גם אתר לסילוק פסולת בחדרה. עולה, כי בביקורת פתע במקום, על ידי פקחי העירייה, התברר, כי השטח אינו מגודר, כמחויב בחוק, לא הוצא לו רישיון עסק כנדרש בחוק ובעל התחנה לא פעל להקמת תשתיות המחויבות על פי חוק, למניעת זיהום אוויר ומפגעי ריח.
בכתב אישום, עוד נטען, כי הבעלים העבירו למקום פסולת בניין ובמקום לפנותה, ניסו לקבור אותה עמוק באדמה.
היועצת המשפטית של עיריית חדרה עורכת הדין שרון אנגל, אישרה וחתמה גם על כתב האישום השני, אשר הוגש כנגד ’בעל משאית’ העוסק ב’פינוי פסולת בניין’.
בעקבות פעילות של הפיקוח העירוני בעיר חדרה, נתפס בעל המשאית, כשהוא זורק פסולת בניין לשטח פתוח ב’שכונת ברנדייס’.
משנתפס בעל המשאית, על ידי פקחי עיריית חדרה, הוא פינה בחזרה את פסולת הבניין שפונתה מאתר בנייה בישוב השכן קיסריה והוגש כנגדו כתב אישום.
Add Comment