תיירות | נופש

נתניה השתתפה ביריד התיירות הבינלאומי השנתי

0
0

במסגרת מאמצי השיווק של העיר, השתתפה נתניה ביריד התיירות הבינלאומי איי. אם.טי.אם
במסגרת מאמצי השיווק של העיר, השתתפה נתניה ביריד התיירות הבינלאומי איי. אם.טי.אם, שנערך זו השנה התשיעית בגני התערוכה בת”א, בחסות משרד התיירות.

במסגרת היריד, הקימו האגודה לעידוד התיירות לנתניה והתאחדות בתי המלון בנתניה, ביתן מרשים, שבו חולק חומר פרסומי על העיר, מסלולי טיולים וכן מפות ומידע על אטרקציות בעיר ובסביבה.

השנה, הושם דגש בעיקר על תיירות פנים ולתערוכה הגיעו ראשי וועדי עובדים, מחליטנים והקהל הרחב, אשר קיבלו מידע על אפשרויות הבילוי והנופש בעיר. גם שר התיירות, הרב בני אלון, ביקר בביתן וגילה התעניינות רבה.

שלום קראוס, מנהל אגף התיירות בעירייה, ציין, כי תיירות הפנים מהווה כיום כ-66% מכלל התיירות ולפיכך גם השנה ניתן דגש על שיווק נתניה בקרב הקהל הישראלי, תוך “תפירת” חבילות נופש המשלבות את האתרים בנתניה ובסביבה.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן