חדשות ישראל

הערוץ הראשון, ישדר הערב ב’יומן’: ראיון פרישה בלעדי עם כב’ השופטת עדנה ארבל

0
0

כב’ השופטת בדימוס הגב’ ארבל; “חייבים למצוא פתרון לתושבי ת”א וזה עניינה של המדינה, אני ערה לבעייתיות, אבל אי אפשר לתקן עוול אחד בעוול אחר… זה שהמסתננים יהיו מאחורי סורג ובריח, כדי למנוע מסתננים פוטנציאלים נוספים, על זה להחזיק במאסר להחזיק במאסר של שנה? בלי משפט? בלי כתב אישום? במדינה מתוקנת זה לא יעלה על הדעת
הערוץ הראשון, ישדר הערב ב’יומן’: ראיון פרישה בלעדי עם כב’ השופטת עדנה ארבל
הערוץ הראשון, ישדר הערב ב’יומן’: ראיון פרישה בלעדי עם כב’ השופטת עדנה ארבל

כב’ השופטת בדימוס הגב’ עדנה ארבל, “שוברת שתיקה”, אחרי 10 שנים ב’בית המשפט העליון’ ולאחר שמונה שנים כפרקליטת המדינה, בראיון בלעדי לכתבת ’הערוץ הראשון’, לענייני משפט, העיתונאית תמר אלמוג, אשר ישודר הערב (שישי | כ”ג תשרי התשע”ה) “ביומן” משדר החדשות של ’הערוץ הראשון’ בשעה; 19:58.

■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו ל’כאן נעים’ ב’פייסבוק’ או ב’טוויטר’.

כב’ השופטת עדנה ארבל, הייתה בצמתים המשמעותיים ביותר וקיבלה החלטות בתיקים הגדולים והמתוקשרים ביותר בהם; חקירות ראש הממשלה מר בנימין נתניהו וח”כ צחי הנגבי, כתבי אישום נגד ראש הממשלה לשעבר מר אהוד אולמרט ושר המשפטים לשעבר עו”ד יעקב נאמן, פרשות “בר-און חברון” ו”פרשת האי היווני”, וכן דנה בתיקים של הנשיא לשעבר משה קצב, השר לשעבר חיים רמון וראשי ערים.

דוברת רשות השידור (בפירוק) , מסרה לפורטל ’כאן נעים | kan-naim | אתר האינטרנט של כל המדינה’, כי; בראיון, לעיתונאית תמר אלמוג, כתבת לענייני משפט של הערוץ הראשון, מתייחסת כב’ השופטת ארבל בין היתר להחלטותיה לבטל את חוק המסתננים ואומרת, כי; “חייבים למצוא פתרון לתושבי תל אביב וזה עניינה של המדינה”, היא ציינה, כי היא; “ערה לבעייתיות, אבל אי אפשר לתקן עוול אחד בעוול אחר”.

לדברי כב’ השופטת בדימוס הגב’ ארבל; “זה שהמסתננים יהיו מאחורי סורג ובריח, כדי למנוע מסתננים פוטנציאלים נוספים, על זה להחזיק במאסר להחזיק במאסר של שנה? בלי משפט? בלי כתב אישום? במדינה מתוקנת זה לא יעלה על הדעת.

ביהמ”ש לא אדיש לביקורת ולא לזעקת תושבי תל אביב, אבל תפקיד בית המשפט הוא לבקר את חוקתיות חוקי הכנסת ודרכי ההתנהלות של גורמי השלטון. הוא לא יכול להימנע מלומר את דברו בגלל חשש מביקורת”…

הכתבה במלואה, כאמור ב”יומן” עם איילה חסון-נשר, משדר החדשות של ’הערוץ הראשון’ המשודר מדי שישי בערב, ומהווה יומן החדשות השבועי של הערוץ בשעה; 19:58.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן