קינוחים

מעדן תותים מהיר (פרווה)

0
0

טיפ; את תות השדה עדיף לשמור באחסון בתוך סלסלת רשת או מסננת בעלת חורים גדולים שעליה יונח מגבון מטבח מנייר. כך יזכה התות לאיוורור טוב יותר ויאריך ימים באחסון.
430_totim_03.jpg

רכיבים לשלוש מנות: תותים
מיכל שמנת ריץ
3 פטי בר
מעט סוכר
נשיקה בצבע ורוד (מרוסקת… כמעט לאבקה)

להגשה:
כוסות על רגל (רצוי קרות)

אופן הכנה:
לפורר פטי בר ולפזר על תחתית הכוס.
להקציף את השמנת.
לערבב חלק מהשמנת עם אבקת הנשיקה ולהניח כשכבה בכוס.
להניח שכבה של תותים חתוכים (עם מעט סוכר מפוזר מעל).
להניח שוב שכבת קצפת (הפעם לבנה… ללא אבקת הנשיקה).
לרסק מעט תותים + סוכר… לבשל מעט… לצמצם נוזלים… (ניתן להכין מראש) לקרר ולהוסיף כשכבה מעל לקצפת.
לחתוך פרוסת קיווי, לעשות חריץ קטן ולהניח על קצה הכוס.

בתיאבון!

עוד טיפים תמצאו ביופי נחמה – מאגר הטיפים למטבח.

אם יש לכם, מתכונים נוספים, אנא לחצו כאן כתבו ותשלחו

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן