0
0
העכשיו, הוא בשל וממש מבוקש, גם מחירו כעת זול והוא האבטיח – זוכה לא בכדי, לתואר; המצנן הרשמי של ישראל בקיץ. אפשר גם לעשות ממנו אחלה משקה – סורבה אבטיח – בטעם של פעם…
סורבה אבטיח. צילום מועצת הירקות
מרכיבים:
חומרים ל-6 כוסות
5 כוסות אבטיח
מיץ מלימון אחד
2 כפיות סוכר
עלי נענע
אופן ההכנה:
1. מרסקים את האבטיח במעבד מזון עד לקבלת מרקם אחיד.
2. מסננים ומוסיפים את מיץ הלימון ואת הסוכר ומערבבים עד שהסוכר נמס.
3. מקפיאים למשך 5 – 4 שעות מוציאים מהמקפיא ומרסקים במעבד מזון, מוזגים לכוסות, מקשטים בעלי נענע ומגישים.
לרוויה, תהנו.
המתכון מובא מתוך אתר מועצת הירקות
תגובות
0
0