Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

סורבה אבטיח

0
0

העכשיו, הוא בשל וממש מבוקש, גם מחירו כעת זול והוא האבטיח – זוכה לא בכדי, לתואר; המצנן הרשמי של ישראל בקיץ. אפשר גם לעשות ממנו אחלה משקה – סורבה אבטיח – בטעם של פעם…

סורבה אבטיח. צילום מועצת הירקות

מרכיבים:

חומרים ל-6 כוסות

5 כוסות אבטיח
מיץ מלימון אחד
2 כפיות סוכר
עלי נענע

אופן ההכנה:

1. מרסקים את האבטיח במעבד מזון עד לקבלת מרקם אחיד.

2. מסננים ומוסיפים את מיץ הלימון ואת הסוכר ומערבבים עד שהסוכר נמס.

3. מקפיאים למשך 5 – 4 שעות מוציאים מהמקפיא ומרסקים במעבד מזון, מוזגים לכוסות, מקשטים בעלי נענע ומגישים.

לרוויה, תהנו.

המתכון מובא מתוך אתר מועצת הירקות

תגובות
0
0



Exit mobile version